Ριβάλντο: «Ο Ριτσάρλισον μπορεί να κάνει σπουδαία καριέρα»

Ο Ριτσάρλισον χρειάστηκε μόλις λίγες εβδομάδες για ν' αποδείξει στους φιλάθλους της Εβερτον πως άξιζε να δαπανηθούν περίπου 50 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του από τη Γουότφορντ.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός πέτυχε τρία γκολ στις δύο πρώτες του εμφανίσεις με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα και κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του για τα φιλικά παιχνίδια με ΗΠΑ και Ελ Σαλβαδόρ.

Ο διάσημος Ριβάλντο, γνωστός στην Ελλάδα
από τη θητεία του σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μίλησε για τον Ριτσάρλισον και τόνισε πως έχει τις δυνατότητες να καθιερωθεί στη «σελεσάο» και να κάνει σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα:

«Απέδειξε πολύ γρήγορα πως άξιζε να δαπανηθούν αυτά τα χρήματα για τη μεταγραφή του. Είναι ένας παίκτης με ταλέντο και σπουδαία περιθώρια εξέλιξης. Τον έχω παρακολουθήσει σε παιχνίδια της premier league και δίκαια κλήθηκε στην εθνική. Μπορεί να καθιερωθεί, αρκεί να δουλέψει σκληρά και να βελτιώσει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του. Είναι λάθος για έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του, όπως έγινε με την αποβολή του στο ματς με την Μπόρνμουθ. Ελπίζω να του γίνει μάθημα αυτή η αποβολή.»
Keywords
Τυχαία Θέματα