Επίσημα στο Netflix το "Designated Survivor"

Μετά το κόψιμό της από το ABC, η σειρά βρήκε νέο σπίτι στην υπηρεσιακή πλατφόρμα streaming.

Το "Designated Survivor" μετακομίζει από το ABC στο Netflix, όπου και θα προβληθεί η τρίτη σεζόν του.

Όπως μαθαίνουμε από το Variety, το πολιτικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Kiefer Sutherland

κόπηκε τον Μάιο από το ABC, όμως οι φήμες πυροδοτήθηκαν άμεσα για τη μετακόμιση της σειράς στην υπηρεσία streaming, με την eOne να παραμένει στο τιμόνι της παραγωγής. Ο Neal Baer θα γίνει μέλος της σειράς ως showrunner της τρίτης σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Ο Baer θα γίνει ο 5ος showrunner για το Designated Survivor.

Στη νέα σεζόν, ο Πρόεδρος Kirkman θα αντιμετωπίσει μια εκστρατεία πολιτικής πραγματικότητας. Τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος ηγέτης; Ποιο κόστος θα είναι διατεθειμένος να πληρώσει; Αυτή η σεζόν θα εξερευνήσει τον κόσμο της εκστρατείας, των τακτικών, των συζητήσεων, της χρηματοδότησης εκστρατειών και των fake news.

"Είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να υποδυθώ τον President Kirkman στην 3η σεζόν του 'Designated Survivor', μαζί με το Netflix, την eOne και τον Neal Baer", είπε ο Sutherland. "Πιστεύω ότι αυτή η μορφή θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε βαθιά στις ιστορίες και τα ζητήματα που αφορούν το αμερικανικό εκλογικό σώμα που δεν ήταν προηγουμένως δυνατόν να θίξουμε".

Μαζί με τον Baer και τον δημιουργό της σειράς Mark Guggenheim, οι Mark Gordon, Sutherland, Suzan Bymel, Simon Kinberg, Aditya Sood και Peter Noah θα απαρτίζουν την ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών της σειράς.

Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει την παραγωγή της αργότερα μέσα στη χρονιά ώστε να κάνει πρεμιέρα το 2019, με τις πρώτες δύο σεζόν να έρχονται αποκλειστικά στο Netflix μέσα στο φθινόπωρο.

Το ABC έκοψε τη σειρά λόγω της ενδεχόμενης σημαντικής αύξησης του κόστους παραγωγής και της τρίτης σεζόν, σε συνδυασμό με την πτώση των νούμερων τηλεθέασης.

Το Netflix αποδεικνύεται σωτήρας για πολλές σειρές που ακυρώθηκαν από άλλα κανάλια, όπως το Lucifer, το οποίο είχε κοπεί από το FOX για τον ίδιο λόγο.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN Greece Νέο άλμπουμ και Web σειρά για τους Tenacious D. Έτοιμοι για "Thundercats" ταινία φέρονται οι Michael Bay και Ryan Reynolds 22 ΙΟΥΛΙΟΥ | Επίσημο τρέιλερ [HD] | Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα