ΠΑΟΚ: Πλάνο για Παναθηναϊκό με Τζόλη

ΠΑΟΚ: Πλάνο για Παναθηναϊκό με ΤζόληedadaΤετ, 03/10/2021 - 23:14

Σχέδιο για τον ερχόμενο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (14/3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League 1, με τον Χρήστο Τζόλη μέσα ετοιμάζει ήδη ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ

μπορεί να υπολογίζει στη συμμετοχή του νεαρού μεσοεπιθετικού, που δεν έπαιξε κόντρα στον Άρη (7/3) λόγω ίωσης, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε και σήμερα (10/3) προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Εκτός από τον Τζόλη, κανονικά με τους "ασπρόμαυρους" προπονήθηκε σήμερα και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος χθες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης. Έτσι και ο αρχηγός του "Δικέφαλου" υπολογίζεται από τον προπονητή του για τη σημαντική από βαθμολογική άποψη αναμέτρηση με τους "πράσινους". Ο μόνος που είναι εκτός πλάνου είναι ο Ενέα Μιχάι, ο οποίος εξακολουθεί να κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το βάρος στις προπονήσεις εν όψει του ερχόμενου ντέρμπι ο Γκαρσία το ρίχνει στην τακτική. Αυτό έκανε σήμερα στη Νέα Μεσημβρία, σε μια διαδικασία που ήταν υψηλής έντασης, κι αυτό αναμένεται να κάνει και αύριο στην προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 11.00 π.μ. στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.  

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Χρήστος Τζόλης υπολογίζεται κανονικά από τον Πάμπλο Γκαρσία για το ντέρμπι που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό (14/3) Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 23:14 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα