Survivor αποχώρηση 11/3: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Θα έφευγε άλλος παίκτης αν η ψήφος ήταν αρνητική! ΓΕΓΟΝΟΣ!

Survivor αποχώρηση 11/3: Το πείραμα που έκανε το Sportime έδειξε πως το αποτέλεσμα στην αποχώρηση θα ήταν διαφορετικό. Θα γινόταν όντως;Survivor αποχώρηση 11/3

Survivor αποχώρηση 11/3: Είναι κάτι που το λέμε εδώ και καιρό στο Survivor. Κάτι που ενδεχομένως να έπρεπε να σκεφτεί πολύ σοβαρά η παραγωγή. Ασφαλώς και αναφερόμαστε στον τρόπο που γίνεται η ψηφοφορία

για το ποιος θα αποχωρήσει.

Αναφέραμε για παράδειγμα πως η Ανθή Σαλαγκούδη θα είχε αποχωρήσει πολύ νωρίτερα, αν ο κόσμος ψήφιζε αρνητικά. Διότι αυτή τη στιγμή η ψήφος είναι θετική. Το κοινό αποφασίζει και ρίχνει την ψήφο του στον παίκτη που θέλει να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σας έχουμε αναφέρει ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί. Είναι οριστικό αποτέλεσμα και δεν αλλάζει. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, μεταξύ 30.000 και 40.000 είναι αυτοί που ψηφίζουν στη μία ώρα που έχουν τη δυνατότητα στο Survivor. Το πείραμα που έκανε το Sportime είχε 11.000 ψήφους. Συνεπώς είναι ένα δείγμα επαρκές. Δείτε το αποτέλεσμα με ένα κλικ.

Ποιο είναι το οξύμωρο; Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε από Άγιο Δομίνικο, ο Νίκος Μπάρτζης πήρε τις περισσότερες ψήφους για να παραμείνει στο νησί. Στο δικό μας αποτέλεσμα ήταν αυτός με τις περισσότερες αρνητικές! Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή! Εντυπωσιακό; Ναι, αλλά όχι οξύμωρο. Διότι οι haters συσπειρώνονται πιο εύκολα, όταν είναι να διώξουν κάποιον. Τροφή για σκέψη πάντως όλο αυτό. Θα το καθιερώσουμε και στις επόμενες ψηφοφορίες για να έχετε εικόνα. Θα έφευγε όντως άλλος παίκτης; Δηλαδή ο Νίκος; Δεν το ξέρουμε, αλλά μοιάζει πιθανό.

Ο κόσμος πάντως, κι αυτό είναι γεγονός, θα προτιμούσε να ψηφίζει αρνητικά. Το διακύβευμα εξάλλου στο τέλος της ημέρας είναι ποιος θα αποχωρήσει. Αυτός που θα φύγει καθορίζει τις ισορροπίες την επόμενη μέρα στο παιχνίδι.

Σωστό ή λάθος;

Το άρθρο Survivor αποχώρηση 11/3: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Θα έφευγε άλλος παίκτης αν η ψήφος ήταν αρνητική! ΓΕΓΟΝΟΣ! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα