Ρεάλ Μαδρίτης: Αβέβαιο το μέλλον του Βαράν

Ρεάλ Μαδρίτης: Αβέβαιο το μέλλον του ΒαράνnpiliosΤετ, 03/10/2021 - 22:38

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ράφαελ Βαράν στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον έμπειρο στόπερ να έχει στο μυαλό του να αποχωρήσει από τον σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα και με την «AS».

Η ισπανική εφημερίδα σημειώνει με ρεπορτάζ της πως ο Γάλλος αμυντικός των Μερένχες σκέφτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει σε άλλη ομάδα. Αυτό διότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το

2022 και είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσει μεταγραφή από φέτος, κάτι που βρίσκει σύμφωνη και τη «βασίλισσα», καθώς δεν θα ήθελε να τον «χάσει»... τσάμπα του χρόνου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Βαράν είναι πιθανό να αναζητήσει το μέλλον του στην Premier League, θέλοντας να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο πιο απαιτητικό πρωτάθλημα του κόσμου.

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Γάλλος αμυντικός των Μερένχες να αποχωρήσει φέτος το καλοκαίρι από την ομάδα. Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 22:38 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα