ΠΑΟΚ: Με Καγκάβα στη Λάρισα

ΠΑΟΚ: Με Καγκάβα στη ΛάρισαedadaΤρί, 02/02/2021 - 15:41

Με τον Σίντζι Καγκάβα πρώτη φορά σε αποστολή πηγαίνει σήμερα (2/2) ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της μεταξύ των δύο ομάδων ρεβάνς για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισε να πάρει μαζί του τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό προφανώς για να του δώσει κάποια λεπτά -έστω- συμμετοχής στην αναμέτρηση, ώστε να αρχίσει να αποκτά αγωνιστικό ρυθμό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Το σκορ του πρώτου αγώνα έχει κρίνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση, αλλά ο επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΛ μόνο αδιάφορος δεν είναι για τον ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση στο Αλκαζάρ προσφέρει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στους προπονητές να δουν στο γήπεδο παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ φυσικά ζητούμενο είναι και η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας ανεξαρτήτως προσώπων.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με προθέρμανση, δρομικές ασκήσεις, rondo και ταχύτητας αντίδρασης, στη συνέχεια διεξήχθη δίτερμα και στο φινάλε είχαμε εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν για πρώτη φορά με την ομάδα οι Μπάμπα και Μπράντονιτς.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό επιτελείο γνωστοποίησε τις επιλογές του για το παιχνίδι στο Αλκαζάρ. Σ’ αυτές συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά ο Σίντζι Καγκάβ. Την αποστολή απαρτίζουν αναλυτικά οι: Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Νινούα, Καγκάβα, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ, Κούτσιας".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off #paokfc ΕΛΛΑΔΑ Ο Σίντζι Καγκάβα συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά σε αποστολή του ΠΑΟΚ και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αυριανή (3/2) αναμέτρηση Κυπέλλου με την ΑΕΛ Article publish on Τρί, 02/02/2021 - 15:41 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα