Παγκόσμια συγκίνηση για τη βλάβη στα μηχανήματα του Καθηγητή

Παγκόσμια συγκίνηση για τη βλάβη στα μηχανήματα του ΚαθηγητήosinteliΤρί, 02/02/2021 - 15:00

Μπαρμπαδάκια καλημέρα 

Άπατες πήγαν οι προβλέψεις του Καθηγητή το σαββατοκύριακο, ωστόσο, υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά για την πανωλεθρία, που κάποτε θα ερχόταν (εδώ και πολλές μέρες τα ταμεία διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο).

Σίγουρα η βλάβη στον κεντρικό υπολογιστή εξαιτίας της βροχής έπαιξε σημαντικό ρόλο, όμως μεγαλύτερη ζημιά προκάλεσε ένα βραχυκύκλωμα στο κουτί τροφοδοσίας και τη λυχνία του ηλεκτρονικού εγκεφάλου.

Πρόκειται για ένα πανάκριβο μηχάνημα

που αγοράσθηκε από την Αμερική πριν από 35 χρόνια, το οποίο ελέγχει την θερμοκρασία ολόκληρου του κτηρίου, ρυθμίζει τα υδραυλικά και ταυτόχρονα αλλάζει με επιστημονικό τρόπο τα κανάλια στις τηλεοράσεις.

Δυστυχώς το προσωπικό βάρδιας εκείνη την ώρα έπαιζε "Πρέφα" και κανείς δεν πήρε χαμπάρι τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο ίδιος ο Προφεσόρ σήμερα το πρωί κάλεσε ειδικούς από την Γερμανία στο μέγαρο της οδού Αχαρνών, προκειμένου να διορθώσουν τη ζημιά.

Μέχρι αυτή τη στιγμή *(που ο συντάκτης γράφει το κείμενο), πολυπληθές συνεργείο ηλεκτρολόγων - ψυκτικών - χρυσοχόων, προσπαθεί να επισκευάσει τα μηχανήματα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το μόνο που κατάφεραν μέχρι στιγμής είναι να φτιάξουν ένα παλιό ψυγείο του Καθηγητή και να αλλάξουν δυο λάμπες που είχαν καεί στην κουζίνα και το σαλόνι του μεγάρου. 

Θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την πορεία των εργασιών με έκτακτα δελτία, αλλά και μέσω δορυφορικών εκπομπών, καθώς η είδηση αυτή προκάλεσε θλίψη στους φίλους της στήλης του Αξεπέραστου σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ

Η ερευνητική ομάδα του Προφεσόρ βέβαια δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. 

Ίσα ίσα που το προσωπικό εργάσθηκε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες στα υπόγεια του μεγάρου της οδού Αχαρνών, για να αποδείξει ότι και χωρίς την βοήθεια της τεχνολογίας μπορεί να βγάλει αξιοπρεπέστατα προγνωστικά.

Το βάρος των ερευνών έπεσε στην α΄ επιστημονική ομάδα και τον έμπειρο ερευνητή Τιμολέων Κων Μπαστούνη.

Ο ομογενής επιστήμων από την Παραγουάη, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Καθηγητή κατάφερε πριν από λίγο να δώσει στη δημοσιότητα τις προτάσεις του για σήμερα και αύριο.

Είχε προηγηθεί λεπτομερής ανάλυση στον πίνακα για τους μαθητές της σχολής, αλλά και δύσκολο τεστ το οποίο πέρασαν όλοι (εύγε σε όλους τους σπουδαστές).

 

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

 

2ΑΔΑ ΤΡΙΤΗΣ

ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ Γ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ : 1

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ : 1

 

2ΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

ΛΙΝΤΣ - ΕΒΕΡΤΟΝ : Goal - Goal 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : OVER 2, 5

 

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Καθηγητής Off Off gargirog Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Άπατες πήγαν οι προβλέψεις του Καθηγητή το σαββατοκύριακο, ωστόσο, υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά για την πανωλεθρία, που κάποτε θα ερχόταν (εδώ και πολλές μέρες τα ταμεία διαδέχονταν το ένα μετά το άλλο). Article publish on Τρί, 02/02/2021 - 15:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα