Μοναδικό: The Soccer Opera! (vid)

Μοναδικό: The Soccer Opera! (vid)alambosΤρί, 02/02/2021 - 15:10

Ο μουσικοσυνθέτης Λευτέρης Βενιάδης προετοιμάζει την πρώτη ποδοσφαιρική όπερα που θα είναι επί σκηνής το καλοκαίρι. Μιλώντας στην εκπομπή τα "Πουλέν LIVE" ο Έλληνας δημιουργός εξήγησε το concept το οποίο θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε Χίο και Οινούσσες και πραγματικά κέντρισε το ενδιαφέρον.

Ένα μοναδικό έργο, σε έναν χώρο όπου το ποδόσφαιρο δύσκολα θα φανταζόταν κανείς ότι θα έβρισκε θέση. Πρόκειται για έναν αγώνα στον οποίο αποτυπώνονται αναμνήσεις μια ρομαντικής εποχής του βασιλιά των σπορ. Ποδοσφαιριστές της παράστασης θα είναι τραγουδιστές της όπερας σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό σκηνικό. 

Δείτε το απόσπασμα με την παρουσία του Λευτέρη Βενιάδη από την εκπομπή τα "Πουλέν LIVE" με τον Αποστόλη Λάμπο, τη Μαρία Ζαφειράτου και τον Βασίλη Μπακάλη: 

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/VENETIDIS_OPERA.mp4187956302/02/2021 15:01Μοναδικό: The Soccer Opera!


 

Πουλέν Live ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πουλέν LIVE NOW Soccer Opera Opera ΕΛΛΑΔΑ Η πρώτη εν Ελλάδι ποδοσφαιρική όπερα όπως αποκλειστικά παρουσιάστηκε στα "Πουλέν LIVE" από τον Λευτέρη Βενιάδη θα είναι επί σκηνής το καλοκαίρι! Ανυπομονούμε! 

Article publish on Τρί, 02/02/2021 - 15:10 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα