Οι αναμνήσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου (vid)

Οι αναμνήσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου (vid)csaranΤρί, 02/02/2021 - 15:39

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν καλεσμένος του Τζο Αρλάουσκας στο "Crossover" την εκπομπή που φιλοξενεί η Euroleague με θέμα τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Ο Έλληνας τεχνικός ξετύλιξε το μεγάλο κουβάρι των αναμνήσεων, θυμήθηκε την επική πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα για το φάιναλ φορ του 2015 και στην συνέχεια την συμμετοχή του με τον Ολυμπιακό

στον τελικό της Eurolegue στην πρώτη του σεζόν ως coach των Πειραιωτών.

Επίσης αναφέρθηκε και στους δύο τελικούς που οδήγησε τον Ολυμπιακό απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε και βεβαίως δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον μεγάλο Βασίλη Σπανούλη και την κοινή πορεία που είχαν οι δυο τους.

Σαφέστατα δεν παρέλειψε να σχολιάσει με πολύ κολακευτικά λόγια και όλα όσα βιώνει τώρα στο Ισραήλ ως προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Maccabi Tel Aviv - Μπάσκετ Ολυμπιακός - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Maccabi Tel Aviv ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν καλεσμένος του Τζο Αρλάουσκας και σίγουρα είχαν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα να πούνε οι δυο τους. Article publish on Τρί, 02/02/2021 - 15:39 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα