ΠΑΟΚ: Ελεύθερος ο Πρίγιοβιτς (pic)

Αν όλο το προηγούμενο διάστημα συντηρούνταν μια φημολογία, στα όρια της παραφιλολογίας, για επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, σήμερα (17/8) το βράδυ έπεσε μπόλικο λάδι στη φωτιά! Κι αυτό, διότι ο Σέρβος φορ, που έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία στον “Δικέφαλο”, έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας εκεί.

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ

θέλει έναν κεντρικό επιθετικό ως αντικαταστάτη του Νέλσον Ολιβέιρα, που τραυματίστηκε και θα μείνει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, οπότε το όνομα του Πρίγιοβιτς υπήρχε λόγος που φιγουράριζε το προηγούμενο διάστημα -και ειδικά τις τελευταίες ημέρες- σε διάφορες αναφορές ανά την Ευρώπη, ιδίως στη Σερβία, σχετικά με τους “ασπρόμαυρους”.

Βεβαίως, από πλευράς ΠΑΟΚ ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε ότι υπήρχε ή ότι υπάρχει τέτοια σκέψη, όμως, ποτέ δεν ξέρει κανείς. Πάντως, γεγονός είναι ότι ο Πρίγιοβιτς από σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος. Όπως έγραψε ο ίδιος στο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “Μετά από 2,5 χρόνια η περιπέτεια μου στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας τελειώνει. Βελτιώθηκα τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως παίκτης. Είμαι έτοιμος για τη νέα μου πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Χαιρετίσματα σε όλους τους θαυμαστές μου και θα σας δω σύντομα στο γήπεδο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα