Επικός καυγάς των Ντρέιμοντ Γκριν - Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο Instagram, με σπόντες για πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ και Μεϊγουέδερ

Ένας απίθανος διαδικτυακός καυγάς ξέσπασε στο Instagram, ανάμεσα στον Ντρέιμοντ Γκριν και τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, δύο ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν για trash talking και φασαρία.

Ο παίκτης των Γουόριορς, που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σαντορίνη, είδε μια φωτογραφία του Ιρλανδού MMAer με τη φανέλα της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο και έβαλε φωτιά στο IG: "Εμείς στηρίζουμε τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ φίλε, όχι εσένα! Βγάλε

τη φανέλα" έγραψε κάνοντας tag τον ΜακΓκρέγκορ, που εξοργίστηκε!

"Αυτή η φανέλα είναι του Σι Τζέι Γουότσον μεγάλε. Δεν ξέρω ποιος στον π.....ο είσαι. Όλα καλά όμως μικρέ, συνέχισε να παλεύεις και μείνε στο σχολείο" απάντησε ο Ιρλανδός και συνέχισε: "Τώρα αναρωτήσου γιατί φοράω φανέλα του Σι Τζέι Γουότσον. Δεν με ενδιαφέρει, δεν δίνω δεκάδα για το μπάσκετ. Ντριμπλάρω κεφάλια εκτός παρκέ. Όχι μπάλες. Εδώ δεν παίζουμε μικρέ".

Ποιος είναι ο Σι Τζέι Γουότσον και πως εμπλέκεται με τον Γκριν, τον ΜακΓκρέγκορ και τον Μεϊγουέδερ; Απλά τα πράγματα. Πρόκειται για πρώην μπασκετμπολίστα που αγωνίστηκε το 2007 στον ΠΑΟΚ, πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ, παίξει με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έως το 2010, συνεχίσει σε Μπουλς, Νετς, Πέισερς και Μάτζικ και γυρίσει στα μέρη μας για χάρη της Ουσάκ Σπορτίφ.

Ο ΜακΓκρέγκορ όντως φορούσε φανέλα του, για να τρολάρει όμως τον Μεϊγουέδερ επειδή ο Γουότσον έστελνε μηνύματα στην πρώην κοπέλα του Αμερικανού πυγμάχου, με τον οποίο έχει κόντρα τα τελευταία χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα