ΠΑΟΚ: Διάκριση παγκοσμίου επιπέδου για Τζόλη!

ΠΑΟΚ: Διάκριση παγκοσμίου επιπέδου για Τζόλη!edadaΤετ, 03/10/2021 - 23:39

Οι διακρίσεις για τον Χρήστο Τζόλη την τρέχουσα σεζόν δεν σταματούν! Ο παίκτης-αποκάλυψη του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά λαμβάνει αναγνώριση παγκοσμίου επιπέδου σε ό,τι αφορά στο ταλέντο του. Συγκεκριμένα, το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου τον συμπεριλαμβάνει στην ελίτ των ποδοσφαιριστών ανά τον κόσμο, οι οποίοι γεννήθηκαν το έτος 2002.

Η λίστα, στην οποία ο "ασπρόμαυρος" μεσοεπιθετικός είναι στη θέση νούμερο 13, περιλαμβάνει τρανταχτά ονόματα!

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρεται σχετικά:

"Οι διακρίσεις αποτελούν επιβεβαίωση της αξίας, αν και μέσα σε ένα χρόνο ο Χρήστος Τζόλης έχει κατορθώσει να πείσει άπαντες πως είναι όντως το Golden Boy του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τη θέση του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ στην παγκόσμια ελίτ των εφήβων που… βιάστηκαν να τραβήξουν πάνω τους όλα τα φώτα, ήρθε να επιβεβαιώσει το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου, το CIES. Σύμφωνα με τον οργανισμό, λοιπόν, ο Τζόλης ανήκει στους 25 κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο που γεννήθηκαν το 2002.

Στη λίστα με τους Πέδρι κι Άνσου Φάτι της Μπαρτσελόνα, του Ρέινα της Ντόρτμουντ, του Καμαβιγκά της Ρεν και του Νούνο Μέντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιγουράρει και το όνομα του Τζόλη.

Το κριτήριο εισόδου στη συγκεκριμένη λίστα έχει να κάνει με τα λεπτά συμμετοχής που παίρνει ο παίκτης, με βάση το επίπεδο της ομάδας και του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται. Το CIES μετράει τις επιδόσεις των παικτών κι ο Τζόλης κατέχει την 13η θέση στο σχετικό ranking.

Τη φετινή σεζόν το next best thing του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει σκοράρει 16 τέρματα και έχει μοιράσει εννιά ασίστ σε 36 αγώνες, έχοντας 2.433 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η λίστα:

1. Pedri González – FC Barcelona

2. Leonidas Stergiou – FC St. Gallen

3. Jérémy Doku – Stade Rennais

4. Giovanni Reyna – Borussia Dortmund

5. Eduardo Camavinga – Stade Rennais

6. Nuno Mendes – Sporting CP

7. Ryan Gravenberch – AFC Ajax

8. Ansu Fati – FC Barcelona

9. Kaio Jorge – Santos FC

10. Talles Magno – CR Vasco da Gama

11. Lucas Calegari – Fluminense FC

12. Mohamed Ihattaren – PSV Eindhoven

13. Χρήστος Τζόλης – ΠΑΟΚ

14. Joško Gvardiol – Dinamo Zagreb

15. Tiago Tomás – Sporting CP

16. Yunus Musah – Valencia CF

17. Nathanaël Mbuku – Stade de Reims

18. Bećir Omeragić – FC Zürich

19. Mohammed Daramy – FC København

20. Jakub Kamiński – Lech Poznań

21. Bruno Conceição – SC Internacional

22. Adam Hložek – AC Sparta Praha

23. Fábio Silva – Wolverhampton FC

24. Matías Arezo – River Plate

25. Gianluca Busio – Sporting KC"

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Σύμφωνα με το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου, ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται ανάμεσα στους 25 καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, που γεννήθηκαν το 2002 Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 23:39 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα