Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ οριστικά ο Βέλεθ απ’ το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Η απουσία του Φραν Βέλεθ τόσο στη ρεβάνς Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης (03/03) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, όσο και στον επόμενο αγώνα των δύο ομάδων στους "Ζωσιμάδες" το Σάββατο (06/03) κόστισε πολύ στον Παναθηναϊκό.

Κι ο Λάζλο Μπόλονι θα πρέπει να προετοιμάσει τα πλάνα του για τα μετόπισθεν για άλλο ένα ματς, καθώς ο Ισπανός αμυντικός δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στο ντέρμπι της Κυριακής (14/03, 19:00) με τον ΠΑΟΚ

στο "Απόστολος Νικολαΐδης", για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Οι νέες ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Βέλεθ στον προσαγωγό κατά την προπόνηση της Τετάρτης (10/03) και τον διατήρησαν σε ατομικό πρόγραμμα έχουν συγκεκριμένο... αίτιο.

Ο 29χρονος ταλαιπωρείται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες από ένα ελαφρύ ράγισμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού ποδιού (στο ύψος του νυχιού) που δεν του επιτρέπει να βάλει ούτε αθλητικό παπούτσι. Επί μέρες δεν "πατάει" καλά το πόδι, ακόμη κι όταν κάνει μικρές ασκήσεις, με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται παράλληλα ο προσαγωγός του και να αισθάνεται ενοχλήσεις (και) στο συγκεκριμένο σημείο, που δεν του επιτρέπουν να γυμναστεί ούτε στο 30%.

Ο Βέλεθ θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας μόνο συγκεκριμένες ασκήσεις για μία εβδομάδα, με στόχο να "μπει" απ’ τα μέσα της επόμενης και να προσπαθήσει δώσει το "παρών" στην πρεμιέρα των playoffs, που θα πραγματοποιηθεί στο Σαββατοκύριακο 20-21 Μαρτίου.

Photo credits: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα