Παναθηναϊκός: Το πρόβλημα όταν δέχεται γκολ!

Οι «πράσινοι», έμειναν στο 1-1 με την ομάδα των Βορείων Προαστίων, στη δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που αναδεικνύονται ισόπαλοι εντός έδρας, έπειτα από το παιχνίδι με τη Λαμία.

Τα δύο τελευταία ματς, είναι ενδεικτικά ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει το «τριφύλλι» από το ξεκίνημα της σεζόν: όταν δέχεται γκολ στο πρωτάθλημα, σπάνια παίρνει τη νίκη!

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός,

έχει δεχτεί γκολ σε 11 από τα 24 φετινά ματς της Stoiximan Super League (δεν συμπεριλαμβάνεται το ματς με τον Ολυμπιακό που διακόπηκε και κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ των «πράσινων).

Από αυτά, κατάφερε να κερδίσει μόνο τρία, στις 28 Σεπτεμβρίου με 4-1 στην Τρίπολη, στις 11 Νοεμβρίου με 2-1 στη Λαμία και τελευταία φορά, στις 7 Ιανουαρίου, εντός έδρας με 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό.Σε 4 ματς που η εστία του παραβιάστηκε, αναδείχτηκε ισόπαλος: στο εντός έδρας 2-2 με τον ΠΑΟΚ την 1η Οκτωβρίου, στο 2-2 στην έδρα της ΑΕΚ στις 14 Ιανουαρίου και στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς, με Λαμία και Κηφισιά.Επίσης, έχασε τέσσερα ματς στα οποία δέχτηκε γκολ: με 2-1 εντός από την ΑΕΚ, στις 25 Σεπτεμβρίου, με 2-0 στις 26 Νοεμβρίου στην έδρα του Άρη, με 3-2 στις 17 Δεκεμβρίου, στην έδρα του Ατρόμητου και με 2-1 στην έδρα του ΠΑΟΚ, στις 28 Ιανουαρίου.Όταν μάλιστα ο Παναθηναϊκός δέχεται πρώτος γκολ, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, καθώς δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ματς, με απολογισμό 3 ισοπαλίες και 2 ήττες!

Το «τριφύλλι» πάντως, δεν έχει χάσει ούτε πόντο σε ματς που κράτησε ανέπαφη εστία, με 12 τρίποντα σε ισάριθμους αγώνες που κράτησε το μηδέν (δεν υπολογίζεται ξανά το ντέρμπι «αιωνίων» που διεκόπη).

Τελευταία φορά που κράτησε ανέπαφη εστία και δεν κέρδισε, ήταν το περσινό 0-0 με την ΑΕΚ, εντός έδρας για τα πλέι – οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα