Survivor trailer 27/2: Αποχωρούν οι Κόκκινοι από το συμβούλιο – Χαμός με Τζέιμς και Ασημίνα!

Survivor trailer 27/2: Τι να πρωτοπούμε για τα όσα αναμένεται να δούμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, εκεί που οι εξελίξεις τρέχουν και οι ανατροπές δε σταματούν.

Οι κόντρες είναι πάρα πολλές, όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας και μπορείτε και εσείς αναλυτικά τα δείτε στα Survivor highlights για να έχετε όλη την… εικόνα.

Ο ΣΚΑΪ λοιπόν μας έδωσε… τυράκι για τα όσα θα δούμε το βράδυ, αφού αναμένεται να γίνει

χαμός ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αρχικά βλέπουμε το πρόβλημα για τους Μπλε, που παρά τις νίκες, βλέπουμε ότι η κόντρα ανάμεσα στον Σταμάτη και τη Χρύσα συνεχίζεται για τα καλά.

Survivor trailer 27/2: Ποιοι θα πάρουν την αποψινή ασυλία;

Απόψε οι δύο ομάδες θα μπουν στο στίβο μάχης, για να διεκδικήσουν την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Οι Κόκκινοι θέλουν να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη προκειμένου να στείλουν τουλάχιστον έναν παίκτη από τους Μπλε στα αγωνίσματα για την παραμονή.

Ενώ οι Μαχητές θέλουν το απόλυτο προκειμένου να προστατέψουν την ομάδα τους και να μην κινδυνέψουν να χάσουν ούτε έναν παίκτη.

Η… μάχη σίγουρα θα είναι σκληρή, ενώ ήδη σας έχουμε αποκαλύψει την ομάδα που έχει το προβάδισμα για την ασυλία αυτή.

Survivor trailer 27/2: Αποχωρούν οι Κόκκινοι από το συμβούλιο!

Στο συμβούλιο του νησιού, βλέπουμε ότι η ένταση είναι πάρα πολύ μεγάλη, με την Ασημίνα να αποφασίζει πλέον ότι δε θέλει να ασχοληθεί με τα σχόλια της Μπλε ομάδας.

Ωστόσο ο Τζέιμς Καφετζής αναφέρει ότι ξαφνικά η Ασημίνα αλλάζει τελείως την τακτική της, ενώ πρόσφατα τον κατηγορούσε για πολύ άσχημα πράγματα.

Κάπου εκεί βλέπουμε τα γέλια των Μαχητών, κάτι που φαίνεται ότι εκνευρίζει τους Κόκκινους, οι οποίοι αποφασίζουν να αποχωρήσουν από το συμβούλιο.

Φυσικά θα έχουμε κανονικά την ψηφοφορία, όπου εμείς σας έχουμε ήδη αποκαλύψει τον τρίτο υποψήφιο της εβδομάδας.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα