Παναθηναϊκός: Το πρώτο θα είναι, πάντα, το πιο «γλυκό»

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς τρέχει όλο το γήπεδο, το χρονόμετρο έχει “κολλήσει” και μετρά με καθυστέρηση δυο δευτερολέπτων, ο Κροάτης σέντερ προλαβαίνει τον Μοντέρο στα 4”7, κάνει μπλοκ και ενώ η μπάλα έχει χτυπήσει στο ταμπλό, οι διαιτητές δεν “σφυρίζουν” και τέλος! Το Παλέ ντε Μπερσί “φλέγεται” από τους πανηγυρισμούς των χιλιάδων φίλων του Παναθηναϊκού για την νίκη (68-67) στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, κόντρα στην Μπαρτσελόνα

και την πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από ελληνική ομάδα.

Σαν σήμερα, στο Παρίσι, ο Παναθηναϊκός του Ντομινίκ Ουύλκινς, του Γιαννάκη, του Αλβλέρτη, του Βράνκοβιτς, του προπονητή Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και φυσικά των αείμνηστων αδελφών, Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου που δεν σταμάτησαν να επενδύουν οικονομικά, έως ότου, έβλεπαν τον αγαπημένο τους Παναθηναϊκό στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και “γεύτηκαν” όλη τη ανείπωτη χαρά μαζί με το τρόπαιο και τον κόσμο του “τριφυλλιού.

Ακολούθησαν άλλες πέντε τέτοιες στιγμές για να γίνει “εξάστερος” ο Παναθηναϊκός. Με την ίδια διοικητική οδό της αστείρευτης προσφοράς που αξιοποιήθηκε αγωνιστικά από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τις ομάδες που δημιούργησε από το 1999 έως το 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα