Tσόβιτς: «Ο Ράντονιτς προφανώς έκανε λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό”

Λανθασμένη χαρακτήρισε την επιλογή του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς να συνεργασθεί με τους “πράσινους” για οκτώ μήνες στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, σε τηλεοπτική εκπομπή του Prva.

Ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της από τα πλει οφ της Euroleague και συνεχάρη την Παρτίζαν για την πρόκριση της σ’ αυτά.

Οι δηλώσεις

του Τσόβιτς:

«Αν είχαμε τους πόρους, ίσως, να έμεναν οι Κάλινιτς, Νταβιντόβατς, Χόλινις, Γουόλτερς, ίσως και ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος προφανώς έκανε λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό.

Εφέτος, είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο Top-8. Ενεργήσαμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Πέρσι και τους τρείς εγχώριους τίτλους (σσ. Αδριατική Λίγκα, πρωτάθλημα και Κύπελλο Σερβίας) και καταλήξαμε να χρωστάμε πέντε μισθούς σε παίκτες και προπονητές στο τέλος της χρονιάς. Έπρεπε να πληρώσουμε κάποιες από τις υποχρεώσεις μας, αυτό δεν μειώνει την ευγνωμοσύνη μας στην κρατική βοήθεια. Στήσαμε μία ομάδα, αλλά μέσα στη σεζόν αλλάξαμε προπονητή, φέραμε τον Βιλντόσα και τον Καμπάσο.

Συγχαίρω την Παρτίζαν για την επιτυχία (σσ. της πρόκρισης στα playoffs της EuroLeague), πέρασα 9 χρόνια στην Παρτίζαν κάτι που πολλοί δεν ξέρουν. Αν δεν κινηθούμε έξυπνα και ομαδικά θα έχουμε χειρότερες συνθήκες. Πάντα επιμένουμε ότι το Βελιγράδι πρέπει να έχει δύο εκπροσώπους στην EuroLeague. Θα είναι έτσι του χρόνου; Θα δούμε. Δεν αρκεί να είσαι πρώτος στην Αδριατική Λίγκα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα