Αυτό το Πάσχα στη Nova γινόμαστε εθελοντές για τη “Σχεδία” (vid)

Είκοσι εθελοντές της εταιρείας μας επισκέφθηκαν τα γραφεία της «Σχεδίας», συμμετείχαν στο εργαστήρι «Σχεδία αρτ» και έφτιαξαν πασχαλινές δημιουργίες, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού έργου της «Σχεδίας».

Το «Σχεδία Αρτ» είναι ένα κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόγραμμα όπου παλαιά απούλητα τεύχη του περιοδικού δρόμου “Σχεδία” επαναχρησιμοποιούνται, επανασχεδιάζονται και μεταμορφώνονται σε προϊόντα για καθημερινή χρήση, για το σπίτι ή το γραφείο, για εκδηλώσεις ή ακόμη και για τη διακόσμηση χώρων χρησιμοποιώντας όσο το δυνατό περισσότερο,

φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Η Nova αγόρασε 200 τεύχη «Σχεδία», τα οποία θα διατεθούν στους υπαλλήλους της εταιρείας. Συγχρόνως θα προσφέρει μέσα από το πρόγραμμα «ένας καφές σε περιμένει» δωρεάν ροφήματα σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν την σχετική οικονομική δυνατότητα.
Μέσα από την απλή αυτή πράξη υποστηρίζουμε συμπολίτες μας που είναι άστεγοι και/ή ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και οι οποίοι βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό σε ακραίες μορφές.

Όλοι μαζί στη Nova συμβάλουμε ενεργά στην ένταξη και επανένταξη στον κοινωνικό ιστό αστέγων και κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων.
Στη Nova, προσεγγίζουμε υπεύθυνα τα σημαντικά θέματα και έχουμε πάρει μια απόφαση, να είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός και να έχουμε ένα «κοινωνικό ρόλο», να βοηθήσουμε και να ηγηθούμε μέσα από τις δυνατότητές μας στα κρίσιμα ζητήματα.

Σε όλη τη διάρκεια της πορείας μας αναπτύσσουμε προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, επιδιώκουμε να έχουμε θετική επίδραση στους ανθρώπους, στην κοινωνία και στο περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα