Παναθηναϊκός: Τι λέει ο ατζέντης του για το ενδιαφέρον της Κόλο Κόλο

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας του Σαντιάγο, όμως ο εκπρόσωπός του Κάρλος Γκρανέρο, τόνισε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της λατινοαμερικάνικης χώρας ότι ούτε οι «πράσινοι», ούτε και ο παίκτης έχουν κάποια επίσημη προσέγγιση.

«Αν πρόκειται για κάποιο κλαμπ του βεληνεκούς της Κόλο Κόλο, που παίζει στο Κόπα Λιμπερταδόρες, η πιθανότητα μεταγραφής υπάρχει. Θα εξαρτηθεί από την πρόταση, αγωνιστικά και οικονομικά, αλλά

μέχρι στιγμής μιλάμε μόνο για υποθέσεις. Κανένας δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μας. Τώρα υπάρχει διακοπή στο ελληνικό πρωτάθλημα», είπε ο Γκρανέρο στον ραδιοφωνικό σταθμό Cooperativa και πρόσθεσε:

«Ο Σεμπαστιάν έχει ακόμα 1.5 χρόνο συμβόλαιο και κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο επίσημα από πλευράς Κόλο Κόλο, ούτε εμένα ούτε τον Παναθηναϊκό. Στην Ελλάδα αναδείχτηκε ο κορυφαίος ξένος παίκτης του πρωταθλήματος. Πέρσι πέτυχε 14 γκολ και η ομάδα του πήρε το Κύπελλο μετά από πολλά χρόνια. Είναι σε πολύ καλή επαγγελματική στιγμή. Η καριέρα του ήταν πάντα σταθερή, δεν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Κόλο Κόλο,panathinaikos, kolo kolo