Παναθηναϊκός: Τα φετινά ξεσπάσματα δεν έχουν προηγούμενο!

Παναθηναϊκός: Τα φετινά ξεσπάσματα δεν έχουν προηγούμενο!antoniamath11Δευ, 12/28/2020 - 14:08

Ένα φαινόμενο το οποίο προβληματίζει έντονα τους ανθρώπους του Τριφυλλιού και δείχνει ένα σημαντικό κενό που υπάρχει στο οργανόγραμμα της ομάδας. Και αυτό γιατί λείπει αυτός που θα αναλάβει να ... σφίξει τα λουριά στα αποδυτήρια,  με τον Πιέρ Ντρεοσί να επωμίζεται πλέον αυτό το ρόλο.

Μονάχα ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έχει ζητήσει δύο φορές... εξηγήσεις από τους προπονητές του (Συλαϊδόπουλο

και Μπόλονι) για το λόγο που έγινε αλλαγή, ο Μακέντα ξέσπασε στο ματς με τον Ατρόμητο και είχε λογομαχία με τον συνεργάτη του Μπόλονι, Κουζνέτσοφ στο παιχνίδι της Τούμπας, ο Βιγιαφάνιες έκανε τα... δικά του στη Θεσσαλονίκη και είχε προηγηθεί ένα σχετικά σοβαρό περιστατικό στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ ο Αγιούμπ είχε αντιδράσει σε οδηγίες του προπονητή του.

Παράλληλα ακούγονται... αρκετά εν ώρα αγώνα μεταξύ ορισμένων παικτών και δεν λείπει ο εκνευρισμός, κάτι που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς φαίνεται ότι λείπει η απαραίτητη ηρεμία από την ομάδα.

Πάντως η αρχική απόφαση είναι να αναλάβει δράση ο  General Manager Ντρεοσί, να στηριχθεί ο Μπόλονι και να επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα προς παραδειγματισμό και των υπόλοιπων παικτών.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχουν παρατηρηθεί αρκετά πειθαρχικά παραπτώματα εν ώρα αγώνα ή... ξεσπάσματα από ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Article publish on Δευ, 12/28/2020 - 14:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα