Μπαρτσελόνα: Ευχαριστημένος με τη νίκη ο Γιασικεβίτσιους

Μπαρτσελόνα: Ευχαριστημένος με τη νίκη ο ΓιασικεβίτσιουςtnalΔευ, 12/28/2020 - 13:20

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στο ισπανικό ντέρμπι. Ο Λιθουανός κόουτς στάθηκε στην εμφάνιση του Νίκολα Μίροτιτς, καθώς επίσης και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Χαρακτηριστικά, ο “Σάρας” δήλωσε: “Είχαμε πολλή πίστη. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την

άμυνα και αυτό δούλεψε πολύ καλά για εμάς. Δεν τους επιτρέψαμε να σκοράρουν πολλά τρίποντα, ενώ με τους 36 πόντους που δεχτήκαμε ήμασταν πολύ καλά πειθαρχημένοι”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ο Νίκο Μίροτιτς ξεκίνησε το παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και με εμπιστοσύνη στην ομάδα και κάθε παίκτης είχε συνεισφορά σε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για την εικόνα του Νίκο, αλλά και για παίκτες όπως ο Αρτέμ Πουστοβόι, αυτοί οι παίκτες όταν παίζουν καλά είναι πιο ξεχωριστό το παιχνίδι”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Barcelona - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Barcelona ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης, στο ισπανικό ντέρμπι. Article publish on Δευ, 12/28/2020 - 13:28 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα