Άρης: Επιστρέφει και απολογείται ο Γκαρσία

Άρης: Επιστρέφει και απολογείται ο ΓκαρσίαedadaΔευ, 12/28/2020 - 14:02

Την Τρίτη (29/12) αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Άρη με την επιστροφή του πρόκειται να απολογηθεί για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στο γυρισμό του μετά τη μίνι άδεια που είχε ο ίδιος, όπως και όλοι οι "κίτρινοι" τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Μάλιστα, η άδεια

του Γκαρσία ξεκίνησε δύο ημέρες νωρίτερα από αυτή των περισσοτέρων, καθώς επρόκειτο να ταξιδεύσει στην πατρίδα του, την Αργεντινή, για τις μέρες της μεγάλης γιορτής. Συγκεκριμένα, πήρε άδεια από την Κυριακή 20/12, όπως και κάποιοι άλλοι συμπαίκτες του, που επίσης εξεδήλωσαν επιθυμία να μεταβούν στις πατρίδες τους.

Η άδεια αυτή, όμως, όπως και όλων των υπολοίπων, τελείωσε χθες (27/12), όταν ορίστηκε το πρώτο ραντεβού μετά τα Χριστούγεννα για προπόνηση. Ο μοναδικός απών ήταν αυτός, γεγονός που εξόργισε τόσο τον Άκη Μάντζιο, όσο και τον Θόδωρο Καρυπίδη. Γι' αυτό και στη συζήτηση που έκαναν μεταξύ τους επί του θέματος αποφάσισαν να επιβληθεί πρόστιμο, και μάλιστα βαρύ, στον παίκτη.

Ο μεν Μάντζιος δεν θέλει για κανένα λόγο να χαλάσει το εξαιρετικά καλό κλίμα στην ομάδα, που έχουν δημιουργήσει οι νίκες στο πρωτάθλημα και η αναρρίχηση στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League 1. Ο δε Καρυπίδης έχει το σκεπτικό ότι χρειάστηκε να κάνει οικονομική υπέρβαση ο σύλλογος για να αποκτήσει τον Γκαρσία και τέτοια συμπεριφορά από πλευράς του παίκτη δεν συνάδει με αυτό το γεγονός. Για λόγους πειθαρχίας, λοιπόν, αποφασίστηκε το πρόστιμο στον Αργεντίνο, το οποίο μένει να επιβεβαιωθεί μετά την απολογία για την καθυστερημένη επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται να επιστρέψει αύριο (29/12) στη Θεσσαλονίκη και άμεσα να απολογηθεί για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην επιστροφή του Article publish on Δευ, 12/28/2020 - 14:02 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα