Παναθηναϊκός: Στο Ισραήλ για την νίκη και την πρωτιά στον όμιλο

Η τελευταία προπόνηση των πράσινων ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, που σημαίνει ότι μόνο οι τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν δε θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΓΡΙΦΟΣ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Σέρβος τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, καθώς δεν ξεκαθάρισε αν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Το πιθανότερο πάντως, είναι να δούμε στον αγωνιστικό χώρος τους ένδεκα που ξεκίνησαν στην πρόσφατη αναμέτρηση της Λεωφόρου, κόντρα στον

ΠΑΟΚ, με μία, ή το πολύ δυο αλλαγές.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι πανέτοιμος αφού, ξεπέρασε 100% το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ωστόσο, έχει ένα μήνα να αγωνιστεί και ο Γιοβάνοβιτς δύσκολα θα τον ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς.

Μια θέση παίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, την οποία διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες Χούανκαρ και Μλαντένοβιτς και η άλλη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς Βιλένα και Τσέριν, έχουν τις ίδιες πιθανότητες για μια θέση στην ενδεκάδα.

Με βάση τις τελευταίες ενδείξεις ο προπονητής των πράσινων θα ξεκινήσει με τον Μπρινιόλι κάτω από τα γκολπόστ, δεξί μπακ τον Κότσιρα και Μλαντένοβιτς στην αριστερή πλευρά.

Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν Σιένκεφελντ και Γεντβάϊ, ενώ στη μεσαία γραμμή Αράο, Τσέριν και Τζούρισιτς. Τέλος, η τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Μπερνάρ (αριστερά), Ιωαννίδη, (στην κορυφή) και Παλάσιος στο δεξί φτερό.

* Δεν αναμένεται δυναμική παρουσία των φίλων του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Μακάμπι, καθώς δεν ταξίδεψαν στο Ισραήλ οργανωμένοι φίλοι του, λόγω του υψηλού κόστους, (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, κλπ). Συνολικά πάντως, υπολογίζεται να βρεθούν στις εξέδρες περίπου 150 – 200 οπαδοί του, που θα έρθουν στη Χάιφα μεμονωμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Ισραήλ,panathinaikos, israil