ΠΑΟΚ: Ψάχνει το σημαντικό βήμα πρόκρισης

Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αφήνει πίσω του την ισοπαλία 2-2 με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και με «όπλο» την κατάμεστη Τούμπα, θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη φετινή νίκη του στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Στην πρεμιέρα των ομίλων, ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει 3-2 εκτός έδρας της Ελσίνκι, ενώ η γερμανική ομάδα είχε επικρατήσει 2-1 της Αμπερντίν, εντός έδρας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 και σε αυτή την αναμέτρηση, όμως θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Όλα δείχνουν

πως ο Κοτάρσκι θα καθίσει στην εστία του «Δικέφαλου» του Βορρά, με τους Κουλιεράκη και Εκόνγκ στο κέντρο της άμυνας. Οι Μπάμπα και Βιεϊρινια θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μεϊτέ και Οζντόεφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Τάισον θα είναι οι τρεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Σαμάτα την κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η γερμανική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί με τον Τραπ στην εστία και τους Τούτα, Κοχ και Πάτσο στην τριάδα της άμυνας. Οι Μπούτα και Εντιμπέ θα είναι οι δυο ακραίοι μέσοι, με τους Λάρσον και Σκίρις τον άξονα. Οι Σαΐμπι και Ενγκανκάμ θα είναι οι δυο μεσοεπιθετικοί, με τον Μαρμούς στην κορυφή της επίθεσης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αλμπέρτο Τεγκόνι και Τζιοβάνι Μπατσίνι. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αντρέα Κολόμπο, ενώ στο VAR θα είναι ο Μαουρίτσιο Μαριάνι, επίσης από την Ιταλία, με βοηθό τον Βαλέριο Μαρίνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα