Παναθηναϊκός: Προσεκτικές επιλογές σε μια σεζόν με απαιτήσεις

Ο κόσμος έδειξε να στηρίζει την συνολική προσπάθεια και αυτό είναι σημαντικό, αλλά χρειάζεται να βλέπει αποτέλεσμα για να παραμείνει κοντά στην ομάδα. Στην Ελλάδα είμαστε και όλοι γνωρίζουμε ότι τη μία μέρα είσαι κολοσσός και την επόμενη τίποτα.

Είμαστε λαός χωρίς υπομονή. Με ευκολία ισοπεδώνουμε οποιαδήποτε επιτυχία, μικρή ή μεγάλη. Είναι στο DNA μας. Γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε κάθε κίνηση. Είναι προφανές ότι για να αποκομίσουν κέρδη οι πράσινοι από

την εξαιρετική φετινή τους πορεία, πρέπει από σήμερα κιόλας να ετοιμάσουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, που αναμφίβολα θα είναι δυσκολότερη.

Για πρόκριση στα προκριματικά Champions League και βλέψεις για τίτλο, χρειάζονται κινήσεις ουσίας. Οι απαιτήσεις μιας ομάδας που δίνει ταυτόχρονα μάχες σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι τεράστιες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κατάφερε με κόπο και υπομονή να κτίσει αυτή την ομάδα, αλλά τώρα θα πρέπει να αποφασίσει γρήγορα τι θα αλλάξει, ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη.

Σίγουρα λείπουν κάποια κομμάτια από το παζλ. Ακόμα και στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Άρη, που ουσιαστικά ήταν άνευ σημασίας, η ομάδα δε δημιουργούσε φάσεις, αλλά και αυτές τις λίγες που είχε δεν τις τελείωνε.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε στα εντός έδρας παιχνίδια για τα πλέι οφ και τελικά το πλήρωσε με την απώλεια του τίτλου. Όταν ο αντίπαλος παίξει κλειστά ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται και αυτό είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει άμεσα τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος πρέπει να αποφασίσει για τους κατάλληλους παίκτες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα