ΑΕΚ: Τελευταίος “χορός” με πίστη και αισιοδοξία

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ, που χρειάζεται νίκη στο “Βικελίδης” για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Η Κυριακή θα είναι μια πολύ αγχωτική και δύσκολη μέρα για παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμο της ΑΕΚ

καθώς από τη στιγμή που δεν εξαρτάται μόνο από το τι θα κάνει η Ένωση το μυαλό όλων θα είναι στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με την ελπίδα ότι θα έρθουν ευχάριστα νέα από την Θεσσαλονίκη. Το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων φτάνει στο τέλος του και η ΑΕΚ θέλει να ελπίζει πως θα έχει Happy End με την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε μόνη της η ΑΕΚ να κατακτήσει την κορυφή είναι υποχρεωμένη να περιμένει ένα δώρο από τον Άρη, ο οποίος πρέπει να κερδίσει ή να πάρει ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης“. Δεν είναι απίθανο σενάριο, όλα μπορούν να συμβούν. Δεν θα είναι εύκολο το ματς για τον ΠΑΟΚ, που πλέον πρέπει να αποδείξει πως είναι το φαβορί για τον τίτλο μέσα σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τη Λαμία το βράδυ της Κυριακής, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το μυαλό όλων θα είναι στο “Βικελίδης”. Οι παίκτες της Ένωσης όμως πρέπει να διεκπεραιώσουν τη δουλειά τους, να “καθαρίσουν” το νωρίς το ματς και μετά να περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας. H AEK θα δώσει τον τελευταίο της χορό με πίστη και αισιοδοξία θα κάνει τη δουλειά της και από εκεί και έπειτα ότι προκύψει.

Ο κόσμος της ΑΕΚ θα βρίσκεται στην “Αγιά Σοφιά” και σ’ αυτό το παιχνίδι, για να στηρίξει και να χειροκροτήσει τους παίκτες της ομάδας του και τον Ματίας Αλμέιδα για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά. Ακόμα ένα sold out που απέδειξε εμπράκτως την στήριξη προς τους πρωταγωνιστές. Αν τα πράγματα κυλήσουν όπως τα θέλει η ΑΕΚ τότε θα στηθεί πάρτι μέχρι το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν όχι, οι “κιτρινόμαυροι” θα εισπράξουν ένα μεγάλο χειροκρότημα και πολλή αγάπη από τους φιλάθλους τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα