Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ανοικτός ο δρόμος της επιστροφής του Ζέκα έπειτα από έξι χρόνια

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό με μία μεγάλη αίσθηση πικρίας, μετά τα όσα έγιναν τις δύο τελευταίες εβδομάδες κι οδήγησαν στην απώλεια του τίτλου στο παρά... ένα, όμως οι πράσινοι είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να στραφούν άμεσα στην επόμενη μέρα και στον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, σ’ ένα πολύ απαιτητικό καλοκαίρι, λόγω και της συμμετοχής του "τριφυλλιού" στον β’ προκριματικό του Champions League

στις 25 Ιουλίου.

Εκτός απ’ την επικείμενη προσθήκη επένδυση του Γιώργου Νίκα απ’ τον Λεβαδειακό (ως μία κίνηση με προοπτική για το μέλλον, όπως ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης το 2020 όταν αποκτήθηκε απ’ τη βοιωτική ομάδα), είναι πλέον ορθάνοικτη η πόρτα της επιστροφής του Ζέκα Ροντρίγκες στο "τριφύλλι" έπειτα από 6 χρόνια στην Κοπεγχάγη.

Ο Ζέκα στο SPORT24: "Οι Πορτογάλοι δεν είναι πολύ χαρούμενοι με τον Ρονάλντο, σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο"

Ο Ζέκα μένει ελεύθερος απ' τον σύλλογο της Δανίας στις 30 Ιουνίου και δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, δείχνοντας έτοιμος πια και κατασταλαγμένος στο σενάριο επιστροφής στον Παναθηναϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό δε, πως απ’ την ημέρα της μετακίνησής του στην Κοπεγχάγη -τον Αύγουστο του 2017- ο 34χρονος Ελληνοποιημένος μέσος και η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχαν μία άτυπη, προφορική συμφωνία στην προοπτική να επιστρέψει μετά από λίγα χρόνια και να κλείσει την καριέρα του στο "τριφύλλι".

Κι αυτό όπως όλα δείχνουν, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να γίνει πλέον πράξη μέσα στις επόμενες μέρες. Με τον πολύπειρο μέσο να είναι πλέον stand by για το μεγάλο come back στο "σπίτι" του το εφετινό καλοκαίρι, προκειμένου να γίνει κι αυτός μέλος του πρότζεκτ που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια.

Ο Ζέκα είναι σε διαδικασία επιστροφής μετά το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Οκτώβριο (δεύτερη ρήξη χιαστού) έχοντας ξεκινήσει πλέον πολύ πιο έντονα ατομικά προγράμματα.

Κι εφόσον υπάρξει οριστική εξέλιξη και συμφωνία επιστροφής του στον Παναθηναϊκό θα υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις απ’ τους πράσινους, προκειμένου να μπει σε πρόγραμμα αγωνιστικής επανόδου...

Μιλώντας στο SPORT24 και συγκεκριμένα στο Mundial Morning Show πριν από λίγους μήνες ο Κάρλος Ζέκα είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα