Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνες καθορίζει τη διάταξη

Παναθηναϊκός: Ο Βιγιαφάνες καθορίζει τη διάταξηosinteliΠαρ, 11/20/2020 - 09:40

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα ξεκινήσει βασικό τον Λούκας Βιγιαφάνες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μία απόφαση που θα καθορίσει τον σχηματισμό του Παναθηναϊκού.

Ο Ρουμάνος προπονητής φέρεται να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο 4-3-3 και στο 4-3-2-1. Σε περίπτωση που ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να ξεκινήσει το παιχνίδι, τότε αναμένεται να επιλεγεί το 4-2-3-1. Σε αντίθετη περίπτωση που ο Βιγιαφάνες κριθεί ανέτοιμος για βασικός, τότε θα επιλεγεί το 4-3-3, με τον Αλεξανδρόπουλο να έρχεται δίπλα στους Κουρμπέλη και Μαουρίσιο.

Από εκεί και πέρα, οι Σαβιέρ, Αϊτόρ και Μολό διεκδικούν τη θέση του αριστερού άκρου, μιας και στα δεξιά θα βρίσκεται ο Χατζηγιοβάνης, ενώ ο Καρλίτος είναι φαβορί για την κορυφή της επίθεσης. Στην άμυνα, δεδομένης της απουσίας του Βέλεθ, ο Σένγκεφελντ θα έχει παρτενέρ τον Πούγγουρα. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Λάζλο Μπόλονι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα ξεκινήσει βασικό τον Λούκας Βιγιαφάνες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μία απόφαση που θα καθορίσει τον σχηματισμό του Παναθηναϊκού. Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 09:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα