"Φαβορί για τον Αλάμπα η Παρί Σεν Ζερμέν"

"Φαβορί για τον Αλάμπα η Παρί Σεν Ζερμέν"osinteliΠαρ, 11/20/2020 - 08:34

Ο Νταβίντ Αλάμπα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μπάγερν Μονάχου και ήδη αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του, με τους Γερμανούς να θεωρούν πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Kicker" ο Αυστριακός διεθνής αμυντικός αξιώνει 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό

στο οποίο φαίνεται πως μπορούν να ανταπεξέλθουν μόνο οι πρωταθλητές Γαλλίας. Έτσι, αυτομάτως οι υπόλοιποι διεκδικητές θα βγουν εκτός... κούρσας, με τους Γερμανούς να υποστηρίζουν πως η Παρί είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Την ίδια στιγμή πάντως, η Μπάγερν δεδομένου πως θα χάσει χωρίς αντάλλαγμα τον Αλάμπα το καλοκαίρι, σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να παραχωρήσει τον Αυστριακό τον Ιανουάριο προκειμένου να βγάλει κάποιο μικρό κέρδος.
 

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Ο Νταβίντ Αλάμπα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μπάγερν Μονάχου και ήδη αρκετές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του, με τους Γερμανούς να θεωρούν πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του. Article publish on Παρ, 11/20/2020 - 08:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα