Παναθηναϊκός: Με το κεφάλι ψηλά

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε όσο καλύτερα μπορούσε χθες βράδυ, ωστόσο, η τύχη δεν στάθηκε στο πλευρό του σε καθοριστικές στιγμές.
Θα μπορούσε βέβαια να είχε σκοράρει σε μια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και να είχαμε διαφορετική εξέλιξη στον αγώνα, όμως, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, γι’ αυτό είναι άλλωστε ο βασιλιάς των σπορ

Οι πράσινοι “κοίταξαν στα μάτια” μια εξαιρετική ομάδα και δικαιολογημένα χειροκροτήθηκαν από 65.000 οπαδούς τους, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά

το ΟΑΚΑ.
Το τελικό αποτέλεσμα ασφαλώς και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Δίκαιο, ‘η άδικο, πλέον δεν έχει και τόση σημασία…

Η ουσία είναι ότι οι πράσινοι επέστρεψαν στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και συνεχίζουν, έχοντας σαν στόχο μια εξαιρετική πορεία, όπως αυτές που πραγματοποιούσαν πριν από αρκετά χρόνια.

Το ότι κατάφερε ο Παναθηναϊκός να αποκλείσει Ντνίπρο και Μαρσέιγ, δείχνει ότι έχει αλλάξει επίπεδο.

Ο κόσμος ήταν για μια ακόμη φορά ο 12ος παίκτης.
Στήριξε την ομάδα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και στο τέλος, παρά την πίκρα του, χειροκρότησε παίκτες και προπονητή.

Αυτό κάτι δείχνει.

Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από το χθεσινό ματς είναι η εμφάνιση των νεαρών Βαγιαννίδη και Ιωαννίδη.
Πραγματικά έκαναν απίστευτο παιχνίδι, κόντρα σε ποδοσφαιριστές με συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων, ενώ κοντά τους σε απόδοση στάθηκε ο Βιλένα, στο καλύτερο του ματς από τότε που ήρθε στην χώρα μας.

Για τον Μπρινιόλι τα έχουμε πει πολλές φορές και δεν θα πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε, γιατί στο τέλος μπορεί να καταντήσουμε κουραστικοί.
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στη Ευρώπη, ο οποίος σε κάθε ματς δίνει τα διαπιστευτήρια του.
Τυχερός ο Παναθηναϊκός που τον έχει στο ρόστερ του.

Πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει την κλήρωση για να μάθει τις ομάδες που πρόκειται να αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europe league.

Το ταξίδι συνεχίζεται !

Keywords
Τυχαία Θέματα