Παρί, μεταγραφές: Αδιέξοδο με Βεράτι, μόνο αυτή η ομάδα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των Γάλλων

08:42 30/8/2023 - Πηγή: Contra

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι από την Παρί Σεν Ζερμέν έχει εκφράσει η Αλ Αραμπί από το Κατάρ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο και άσκει πιέσεις προκειμένου να ολοκληρώσει άμεσα το μεγάλο deal.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός δημοσιογράφος, η ομάδα από το Κατάρ έχει προσεγγίσει τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και την Παρί και φέρεται διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις του Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Για τον Βεράτι έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και οι Αλ Χιλάλ και Αλ Αχλί από την Σαουδική Αραβία, οι οποίες όμως εισέπραξαν την αρνητική απάντηση του Κελαϊφί που ζητάει περίπου 70.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Στη λίστα της έχει τον Βεράτι και η Γαλατασαράι, με την τουρκική ομάδα να συζητά μόνο για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Αλ Αραμπί μοιάζει αυτή τη στιγμή να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του, αλλά πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει και το σενάριο ο Ιταλός να παραμείνει στην Παρί και να συνεχίσει να βρίσκεται εκτός πλάνων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μαγκουάιρ: Μετά από πολλές συζητήσεις, πάρθηκε η οριστική απόφαση για το μέλλον του

Ο κορυφαίος μεταγραφικός στόχος της Παρί πιέζει δημόσια την ομάδα του για να κλείσει το κορυφαίο deal

Η Άστον Βίλα κινείται για άσο της Μπάρτσα, τόσα ζητούν οι Ισπανοί για να πουν το "ναι"

Keywords
Τυχαία Θέματα