Ο κορυφαίος μεταγραφικός στόχος της Παρί πιέζει δημόσια την ομάδα του για να κλείσει το κορυφαίο deal

08:25 30/8/2023 - Πηγή: Contra

Μάχη με τον χρόνο δίνει η Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να καταφέρει να πείσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να πει το πολυπόθητο "ναι" στη μεταγραφή του Κόλο Μουανί.

Οι Γάλλοι, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 80.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους για να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή, με την γερμανική ομάδα να ζητά ένα ποσό κοντά στα 100.000.000 ευρώ για να δώσει το πράσινο φως.

Για το ενδιαφέρον της Παρί

μίλησε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο Sky Sports Germany και στον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως σέβεται την Άιντραχτ και έχει στην καρδιά του τους οπαδούς της αλλά ονειρεύεται να πάρει μεταγραφή στη γαλλική ομάδα και ελπίζει να βρεθεί λύση μέχρι την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

"Σέβομαι πολύ την Άιντραχτ. Έχω μέσα στην καρδιά μου τους οπαδούς της...Ωστόσο δεν είναι μυστικό πως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει μία προσφορά ρεκόρ για εμένα. "

"Μία μετακίνηση στην Παρί είναι μία μοναδική ευκαιρία για μένα. Θέλω να πάω εκεί και έχω ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας γι αυτό. Ελπίζω και εύχομαι η Άιντραχτ να συμφωνήσει με την Παρί και να επιτευχθεί η μεταγραφή."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Άστον Βίλα κινείται για άσο της Μπάρτσα, τόσα ζητούν οι Ισπανοί για να πουν το "ναι"

Φέλιξ: Ώρα μηδέν για τον Πορτογάλο, τα δύο σενάρια

Μαγκουάιρ: Μετά από πολλές συζητήσεις, πάρθηκε η οριστική απόφαση για το μέλλον του

Keywords
Τυχαία Θέματα