Προπονήθηκε ο Θανάσης και δείχνει έτοιμος για τον «τελικό» με τη Νέα Ζηλανδία (video)

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα με τις ΗΠΑ και αμέσως σήμανε συναγερμός στις τάξεις της εθνικής. Αμέσως υποβλήθηκε σε μαγνητική, όμως τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό (ελαφρά διάταση του προσαγωγού του αριστερού μηρού) και ο Θανάσης αποφάσισε να σφίξει τα δόντια, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για τον «τελικό» με τη Νέα Ζηλανδία.

Ο

Αντετοκούνμπο, λοιπόν, έχοντας πάρει το ΟΚ από το ιατρικό τιμ της εθνικής, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, σκορπώντας χαμόγελα στην ελληνική ομάδα. Ο Θανάσης δεν αισθάνθηκε κάποια ενόχληση και θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για τον κρίσιμο αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία.

Μάλιστα, στο τέλος της προπόνησης είχε τετ α τετ με τον γιατρό της εθνικής, κ Μελάγιες και έδειξε να είναι καλά. Βέβαια η απόφαση για την συμμετοχή του θα παρθεί λίγο πριν την έναρξη και όλοι ελπίζουμε να μπορέσει να βοηθήσει την εθνική στον “τελικό”.

Στην προπόνηση της εθνικής ήταν άπαντες παρόντες, συμπεριλαμβανομένων του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου και των Δήμου Ντικούδη και Νίκου Ζήση, δείχνοντας το πολύ ενωτικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα