Παναθηναϊκός: Αϊτόρ vs Σαβιέρ σημειώσατε... 1!

Παναθηναϊκός: Αϊτόρ vs Σαβιέρ σημειώσατε... 1!ntzouaniΤρί, 11/17/2020 - 21:36

 

Σαφέστατο προβάδισμα για μια θέση στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι "αιωνίων" έχει ο Αϊτόρ! Ο Ισπανός εξτρέμ έχει δείξει καλό πρόσωπο στις προπονήσεις, ο Λάζλο Μπόλονι

έχει μείνει ευχαριστημένος με την παρουσία του και ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να προτιμήσει τον Αϊτόρ αντί του Σαβιέρ, ο οποίος είχε θέση στα πλάνα του στα τελευταία παιχνίδια. 

Ο Μπόλονι ποντάρει αρκετά πράγματα στην ταχύτητα και την καλή τεχνική κατάρτιση του Αϊτόρ και θεωρεί ότι θα μπορέσει να δώσει λύσεις στον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι κόντρα σε αντίπαλο που θα παίξει πολύ πιο ανοιχτά σε σχέση με όσες ομάδες αντιμετώπισαν οι Πράσινοι το τελευταίο διάστημα. 

Πάντως ο έμπειρος προπονητής του Παναθηναϊκού θα κάνει τα τελικά του πλάνα για το ντέρμπι, μόλις επιστρέψουν και οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές μας ομάδες. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off ntzouani Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΪΤΟΡ Αντόνιο Σαβιέρ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Σαφέστατο προβάδισμα για μια θέση στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι "αιωνίων" έχει ο Αϊτόρ! Article publish on Τρί, 11/17/2020 - 21:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα