Εθνική: Έτοιμη για Σλοβενία

Εθνική: Έτοιμη για ΣλοβενίαalambosΤρί, 11/17/2020 - 21:13

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τη Σλοβενία που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο μας στο Nations League και όχι μόνο. 

Θα βρεθεί πιθανότατα στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ και θα έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι η ομάδα που θα κερδίσει

το ένα από τα δύο εισιτήρια του Nations League για τα play off του Μουντιάλ.

Σε πολύ καλό κλίμα λοιπόν ο Τζον Φαντ Σχιπ και οι παίκτες του προπονήθηκαν στον Άγιο Κοσμά με τον Ολλανδό τεχνικό να μην ανοίγει τα χαρτιά του αν και δύσκολα θα πάει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Μολδαβία. 

Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Λυκογιάννης που δε μπόρεσε ούτε σήμερα να προπονηθεί και η Κάλιαρι ζήτησε να επιστρέψει από αύριο στην Ιταλία μολονότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να μείνει κοντά στην ομάδα για το παιχνίδι. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Nations League - Ποδόσφαιρο Ελλάδα - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ελλάδα ΔΙΕΘΝΕΙΣ Με μοναδικό πρόβλημα τον Μπάμπη Λυκογιάννη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του ματς με τη Σλοβενία στη Ριζούπολη η Εθνική Ελλάδος.

Article publish on Τρί, 11/17/2020 - 21:13 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα