Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Γκολ Λυμπερόπουλου και χειροκρότημα από τη Λεωφόρο (vid)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Γκολ Λυμπερόπουλου και χειροκρότημα από τη Λεωφόρο (vid)ageorgiΣάβ, 02/27/2021 - 22:00

Ποδοσφαιρικός Πολιτισμός. Μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου του 2004. Ο Παναθηναϊκός "κάλπαζε"

προς τον τίτλο και στο ματς με την ΑΕΚ παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο είχε το σκορ στο 2-0 με φάουλ του Μπασινά και σουτ του Σαπάνη.

Με την κιτρινόμαυρη φανέλα αγωνιζόταν πλέον ο Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος είχε αποχωρήσει από το "Τριφύλλι" μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Στο 78ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε μπροστά στη Θύρα 13 μειώνοντας σε 2-1 και μουδιάζοντας τη Λεωφόρο.

Ο ίδιος σεβόμενος το παρελθόν του, δεν πανηγύρισε το γκολ. Το αρχικό μούδιασμα της Λεωφόρου, ακολούθησε ένα μακρόσυρτο και έντονο χειροκρότημα ως ένδειξη εκτίμησης και αμοιβαίου σεβασμού απέναντι σε έναν ποδοσφαιριστή που πρόσφερε πολλά στην ομάδα ακόμα και αν μαζί της δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιον τίτλο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Γκολ Λυμπερόπουλου και χειροκρότημα από τη Λεωφόρο Submitted by ageorgi on Σάβ, 02/27/2021 - 15:40 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAO_AEK_010204_GOAL_LYMPE_XEIRO… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ήταν 1 Φεβρουαρίου του 2004 όταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέστρεψε ως αντίπαλος στη Λεωφόρο και σκόραρε για λογαριασμό της ΑΕΚ. Οι στιγμές που ακολούθησαν έμειναν για πάντα στην ιστορία. Σπάνια στιγμή. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ήταν 1 Φεβρουαρίου του 2004 όταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέστρεψε ως αντίπαλος στη Λεωφόρο και σκόραρε για λογαριασμό της ΑΕΚ. Οι στιγμές που ακολούθησαν έμειναν για πάντα στην ιστορία. Σπάνια στιγμή.
Article publish on Σάβ, 02/27/2021 - 22:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα