Οζίλ: «Μεγάλος επαγγελματίας ο Ρονάλντο»

Ο Μεσούτ Οζίλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υπογραμμίζοντας πως είναι υπόδειγμα επαγγελματία. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο διάστημα που συνυπήρξε με τον Πορτογάλο στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπογραμμίζοντας πως ο Ρονάλντο ήθελε να κερδίζει ακόμα και στις προπονήσεις.

Αρχικά, ο Οζίλ δήλωσε για τον Ρονάλντο: «Πολλοί με ρωτάνε πώς είναι να δουλεύω μαζί με τον Κριστιάνο και το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν έχω ξαναδεί έναν άνθρωπο σαν αυτόν. Είναι ο πρώτος που πηγαίνει για
προπόνηση και ο τελευταίος που θα φύγει. Είναι τόσο επαγγελματίας που θέλει να κερδίζει ακόμη και στις προπονήσεις. Φυσικά και κοίταζα πως παίζει, παρατηρούσα ακόμα και την τεχνική που χρησιμοποιεί όταν σουτάρει».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός συμπλήρωσε: «Μου άρεσε πολύ να αγωνίζομαι μαζί του γιατί με έκανε καλύτερο παίχτη εντός του γηπέδου, αλλά είναι και ένας εκπληκτικός χαρακτήρας έξω από αυτό. Είναι εύκολο να παίζεις μαζί του, δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά πράγματα. Ακόμη και αν του έδινα 2 πάσες εκείνος θα σκόραρε 2 γκολ και γι’ αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους παίχτες που έχω συνεργαστεί».
Keywords
Τυχαία Θέματα