"Κόκκινο" από την Αστυνομία στον Αρη για τον κόσμο

"Κόκκινο" από την Αστυνομία για τη μετακίνηση των φιλάθλων του Αρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, το επόμενο Σάββατο, 22 του μηνός. Εγινε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου παιχνιδιού και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από τους ανθρώπους του Αρη, στην επίσημη ενημέρωση, η Αστυνομία είπε ότι απαγορεύεται και η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση.
Κάποια στιγμή, οι άνθρωποι του ΠΑΣ είπανε ότι θέλουν να βάλουνε Ακαδημίες στο πέταλο. Η Αστυνομία
είπε μετά ότι η θύρα θα παραμείνει κλειστή. Κι αντίστοιχα, δεν θα υπάρχουν και διαθέσιμα εισιτήρια.
Από την πλευρά του Αρη, εκπρόσωπος ήταν ο Γιώτης Κεφαλίδης, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας. Είπε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί και η μεμονωμένη μετακίνηση, το ενδιαφέρον το κόσμου είναι μεγάλο, οπότε θα ήταν καλό να υπάρχει μια θύρα διαθέσιμη.
Η απάντηση παρέμεινε αρνητικά, με τον εκπρόσωπο του Αρη να προσθέτει ότι και στο παιχνίδι της πρεμιέρας, στη Λαμία, ήταν αρνητική η γηπεδούχος ομάδα αλλά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γώργος Βασιλειάδης, είχε επιτρέψει την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων.
Μένει να φανεί τι νεότερο θα υπάρξει σε αυτό το θέμα.
“Κόκκινο” από την Αστυνομία για τη μετακίνηση των φιλάθλων του Αρη για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, το επόμενο Σάββατο, 22 του μηνός. Εγινε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου παιχνιδιού και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από τους ανθρώπους του Αρη, στην επόσημη ενημέρωση, η Αστυνομία είπε ότι απαγορεύεται και η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση. Κάποια στιγμή, οι άνθρωποι του ΠΑΣ είπανε ότι θέλουν να βάλουνε Ακαδημίες στο πέταλο με την Αστυνομία να λέει μετά ότι η θύρα θα μείνει κλειστή. Και αντίστοιχα, δεν θα υπάρχουν και διαθέσιμα εισιτήρια. Από την πλευρά του Αρη, εκπρόσωπος ήταν ο Γιώτης Κεφαλίδης που είναι Υπεύθυνος Ασφαλείας και είπε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί και η μεμονωμένη μετακίνηση, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο, οπότε θα ήταν καλό να υπάρχει μια θύρα διαθέσιμη. Η απάντηση παρέμεινε αρνητική με τον εκπρόσωπο του Αρη να προσθέτει ότι και για το παιχνίδι της πρεμιέρας, με τη Λαμία, ήταν αρνητική η γηπεδούχος ομάδα αλλά ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης είχε επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων. p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545}

Keywords
Τυχαία Θέματα