O Pete Hines της Bethesda μας φέρνει πιο κοντά στις νέες κονσόλες

"Γνωρίζω μερικά πράγματα για τα οποία προφανώς και δεν μπορώ να μιλήσω..."

Έπεσαν οι πρώτες προειδοποιητικές βολές για τη νέα γενιά κονσολών, δια στόματος Pete Hines.

Σύμφωνα με το Gamespot, ο marketing executive της Bethesda δήλωσε σε συνέντευξη του πως γνωρίζει "μερικά πράγματα" για τα νέα συστήματα, αλλά δεν μπορεί να μοιραστεί προς το παρόν περισσότερα.

Ο Pete Hines συνέντευξη του στο The Telegraph

(πηγή: Yahoo), δήλωσε: "Είμαι περίεργος να δω πόσο διαφορετικό θα είναι. Γνωρίζω μερικά πράγματα για τα οποία προφανώς και δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά υπάρχουν αρκετά ακόμα για τα οποία δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι. Και το πιο σημαντικό, πόσο μεγάλη μετάβαση να περιμένουμε".

Ο Hines είπε πως δεν ξέρει κατά πόσο θα αλλάξουν οι επόμενες κονσόλες και πως σημασία έχει το τι πιστεύουν οι developers. Αυτοί είναι που σχεδιάζουν τον κώδικα οπότε αυτοί ξέρουν πόση δύναμη και τι χαρακτηριστικά χρειάζονται από το hardware.

Με αναφορές στην E3 για νέες κονσόλες το 2020, ίσως τίτλοι όπως τα Starfield και The Elder Scrolls: Legends να έρθουν στις κονσόλες νέας γενιάς. Ο επόμενος τίτλος της Bethesda είναι το Fallout 76 το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Νοεμβρίου σε PlayStation 4, Xbox One και PC.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN Greece Πιθανή ανάμιξη της Bethesda στο μέλλον first party τίτλων της Nintendo Η Bethesda ανακοίνωσε το lineup του QuakeCon 2018 Η Bethesda μας ανακοινώνει το Fallout 76

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα