Οντουμπάτζο: Η κοινωνική ευαισθησία του “Μωϋσή”! (pic)

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα και ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με πολύ σοβαρές ασθένειες, που πλήττουν ανθρώπους σε διάφορες περιοχές του πλανήτη και περισσότερο στις φτωχότερες. Ο παίκτης του Άρη είναι, ως γνωστόν, πρεσβευτής της οργάνωσης «Malaria No More UK» και όπως φαίνεται δεν σταματάει να συμμετέχει στις δράσεις της.

Σήμερα (21/9), ο “Μωϋσής” σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την ενέργειά του να συνυπογράψει κείμενο, το οποίο στάλθηκε στην Πρωθυπουργό της Μεγάλης

Βρετανίας, Λιζ Τρας, και της ζητεί να στηρίξει εμπράκτως τον αγώνα της παγκόσμιας κίνησης με την επωνυμία “The Global Fund” κατά πολύ σοβαρών ασθενειών, όπως το Aids, η φυματίωση και η μαλάρια.

Συγκεκριμένα, ο Οντουμπάτζο στο σχόλιό του, που συνοδεύει το ποστάρισμα του κειμένου αυτού, αναφέρει: “Σήμερα ενώθηκα με ανθρώπους από τον κόσμο της επιστήμης και των επιχειρήσεων, αλλά και κορυφαίους στον τομέα της υγείας, για να καλέσουμε την Πρωθυπουργό μας να βοηθήσει εμπράκτως να σωθούν 20 εκατομμύρια ζωές προσφέροντας οικονομική βοήθεια στο @GlobalFund. Είναι καιρός να πολεμήσουμε για όλα όσα αξίζουν, τελειώνοντας τρεις από μεγαλύτερους δολοφόνους, το Aids, τη φυματίωση και τη μαλάρια”.

Today I’ve joined people in the world of science and business, and health champions to call on our
Prime Minister to help save 20m lives by making a bold pledge at @GlobalFund. It’s time
to #FightForWhatCounts by ending three of the biggest killersAIDS, TB & malaria pic.twitter.com/inCRugkkeN

— Moses Odubajo (@Moses_28) September 21, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα