Μπαρτσελόνα: «Έξαλλη» με τη διαρροή για τις απαιτήσεις του Μέσι

Η Μπαρτσελόνα με ανακοίνωσή της εξέφρασε την οργή της για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω των αποκαλύψεων της «El Mundo», σχετικά με την πρόταση ανανέωσης στον Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, να κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε σχέση με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα από την ‘’El Mundo’’, υπό τον τίτλο ‘’BarcaLeaks, τα μυστικά αρχεία του κλαμπ, μέρος πρώτο’’, η Μπαρτσελόνα

εκφράζει την αγανάκτησή της για συγκεκριμένη διαρροή στοιχείων και επίσης θεωρεί ατυχές ότι το Μέσο ισχυρίζεται πως έχει πρόσβαση σε τεράστια ποσότητα εγγράφων και mail που βρίσκονται στην κατοχή των αρμόδιων για την έρευνα του Barcagate, τη στιγμή που οι πληροφορίες και τα έγγραφα αυτά δεν έχουν ακόμα διαμοιραστεί μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω άρθρο δημοσιοποιεί έγγραφα που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την έρευνα της υπόθεσης και η χρήση τους απειλεί τη φήμη και την εμπιστευτικότητα του κλαμπ. Για τον λόγο αυτό, και με σκοπό την προστασία των δικαιωμάτων της Μπαρτσελόνα, οι νομικές υπηρεσίες του κλαμπ εξετάζουν ήδη όλα τα κατάλληλα μέτρα που μπορούν να λάβουν»

Keywords
Τυχαία Θέματα