Πάλμα: Ένθερμη υποδοχή στην Ονδούρα!

Ο Λουίς Πάλμα τα… έσπασε την περασμένη Κυριακή (18/9) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με το νικητήριο γκολ που σημείωσε για τον Άρη κόντρα στον Ολυμπιακό και, φυσικά, το επίτευγμά του μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού -και συγκεκριμένα στην πατρίδα του, την Ονδούρα. Γνώρισε την αποθέωση εκεί από τα ΜΜΕ, που έχουν ένα λόγο παραπάνω να

τον εκθειάζουν μιας και είναι μεταξύ των παικτών που κλήθηκαν αυτές τις ημέρες στην Εθνική ομάδα της χώρας, για τα φιλικά παιχνίδια με την Αργεντινή και τη Γουατεμάλα.

Η ιστοσελίδα diez.hn, που μετά την επικράτηση του Άρη επί του Ολυμπιακού είχε βασικό τίτλο σε σχετικό θέμα “Ο Λουίς Πάλμα σκόραρε και έδωσε τη νίκη στον Άρη κόντρα στον πανίσχυρο Ολυμπιακό των Μαρσέλο και Χάμες”, ασχολήθηκε και σήμερα (21/9) με τον ανερχόμενο αστέρα του Άρη. Αυτή τη φορά με αφορμή την άφιξή του στις ΗΠΑ, όπου η Ονδούρα θα δώσει τα δύο φιλικά παιχνίδια.

Σε άρθρο της με τίτλο “Ο Λουίς Πάλμα έφτασε στο Μαϊάμι για να ενταχθεί στην Εθνική Ονδούρας, που θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή και τη Γουατεμάλα”, αναφέρει ότι ο παίκτης του Άρη έφτασε εκεί… “με ενθουσιασμό μετά το γκολ που έβαλε κόντρα στον Ολυμπιακό”, ενώ κάνει εκτενή αναφορά στο πρόγραμμά του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ:

“Η Εθνική Ονδούρας βρίσκεται στο έδαφος της Βόρειας Αμερικής, όπου θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικά παιχνίδια τις ομάδες της Αργεντινής, την ερχόμενη Παρασκευή στις 18:00, και της Γουατεμάλας, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Ντιέγκο Βάσκεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του. Μεταξύ αυτών μια ομάδα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Λουίς Πάλμα , ο οποίος αγωνίζεται στον Άρη Θεσσαλονίκης. Αυτός θα είναι η τελευταία προσθήκη στην Εθνική ομάδα της Ονδούρας, αφού οι υπόλοιποι εντάχθηκαν ήδη. Θα μεταβεί απευθείας στο Μαϊάμι”.

Στη συνέχεια το ρεπορτάζ λέει: “Σε βορειοαμερικανικό έδαφος θα φτάσει σήμερα ο Πάλμα και αύριο θα ενταχθεί στην Εθνική. Αναμένεται το απόγευμα στο Μαϊάμι. Θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί και την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο επιθετικός του Άρη έρχεται με ενθουσιασμό, αφού σημείωσε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του, κάνοντας το 2-1 στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίζονται οι Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Λουίς Πάλμα θα είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που θα πραγματοποιήσει μόνο μία προπόνηση πριν από τον πρώτο φιλικό αγώνα με την Αργεντινή. Αυτή η προπόνηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Μαϊάμι Γιουνάιτεντ , την Πέμπτη στις 6:00 το απόγευμα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα