Ολυμπιακός: Πρώτη φορά με Παναιτωλικό στο κύπελλο

Ολυμπιακός: Πρώτη φορά με Παναιτωλικό στο κύπελλοvkonstanΤετ, 01/20/2021 - 01:22

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (19.30, MC Novasports.gr) τον Παναιτωλικό για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι "ερυθρόλευκοι" ταξίδεψαν για το Αγρίνιο με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωράει σε αρκετές αλλαγές, συνθέτοντας αποστολή 22 ποδοσφαιριστών, αφήνοντας βασικά στελέχη του κορμού στη "βάση".

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά τον Παναιτωλικό για τον θεσμό του κυπελλου, αν και οι δύο ομάδες έχουν συνυπάρξει αρκετές φορές στη διοργάνωση. Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις έχουν βρεθεί 22 φορές, με τον Ολυμπιακό να μετράει 19 νίκες, ενώ τρία ματς έληξαν ισόπαλα.

Οι Αγρινιώτες δεν έχουν κερδίσει ποτέ στην έδρα τους τον Ολυμπιακό και έχουν να θυμούνται την ισοπαλία της σεζόν 2014-2015 (1-1) ως τελευταίο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πειραιώτες.

 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Παναιτωλικός Κύπελλο Ελλάδας Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Παναιτωλικός και Ολυμπιακός θα συναντηθούν για πρώτη φορά για το θεσμό του κυπέλλου. Article publish on Τετ, 01/20/2021 - 01:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα