Σενγκέλια: «Συγχαρητήρια στην Euroleague για την οργάνωση» (vid)

Σενγκέλια: «Συγχαρητήρια στην Euroleague για την οργάνωση» (vid)npiliosΤετ, 01/20/2021 - 00:53

Ο άσος της ΤΣΣΚΑ μίλησε στο στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του «A quarter with Kyle Hines» του Αμερικανού σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο για τα όσα συμβαίνουν τη φετινή σεζόν.

Ο Σενγκέλια έδωσε συγχαρητήρια στην Euroleague

για την οργάνωσή της, ενώ τόνισε πως θέλει να δει και πάλι κόσμο στις κερκίδες.

Μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Αυτή η σεζόν είναι κάπως περίεργη, παράξενη σεζόν, επειδή τα περισσότερα παιχνίδια που παίζουμε γίνονται χωρίς κόσμο και όλους τους περιορισμούς που έχουμε και όσα συμβαίνουν στον κόσμο με τον ιό.

Αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Euroleague για την οργάνωση του τουρνουά. Δεν είναι πολύ εύκολο και είναι πολλές ομάδες σε πολλές χώρες που εμπλέκονται και το αν οργανώνεις παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο είναι εκπληκτικό.

Αλλά στο τέλος της ημέρας προσαρμοζόμαστε. Οι παίκτες μπορούν να προσαρμοστούν, και όλα όσα θέλουμε είναι να είμαστε επαγγελματίες και να παίζουμε μπάσκετ.

Όταν αυτός είναι ο στόχος σου γίνεται λίγο ή περισσότερο εύκολο. Και μέχρι ώρας όλα καλά. Θα μπορούσα να το πω έτσι. Ελπίζω στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν πολλά πράγματα να αλλάξουν, αλλά το σημαντικότερο που θέλω να αλλάξει είναι να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο».

Το βίντεο:

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ CSKA Moscow - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ CSKA Moscow ΔΙΕΘΝΕΙΣ Το μήνυμα του Τορνίκε Σενγκέλια για τη φετινή Διοργάνωση και το πόσο απουσιάζει ο κόσμος από τα γήπεδα. Article publish on Τετ, 01/20/2021 - 00:53 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα