Δεν γυρνάει την πλάτη στον Σέρχιο Αγκουέρο ο Πεπ (vid)

Δεν γυρνάει την πλάτη στον Σέρχιο Αγκουέρο ο Πεπ (vid)mkatsafaΤρί, 01/19/2021 - 23:10

Ο Αργεντινός επιθετικός, δεν έχει παίξει ουσιαστικά κανέναν ρόλο στην συνεχιζόμενα ανοδική πορεία της ομάδας στην Premier League. Αν πάρει το τρίποντο με την Άστον Βίλα την Τετάρτη θα βρεθεί στην κορυφή, για πρώτη φορά, μετά από τις 17 Αυγούστου του 2019. Ωστόσο, ο Αγκουέρο δεν έχει σημειώσει ακόμη γκολ

στο πρωτάθλημα. 

«Μας λείπει», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Είναι ο καλύτερος επιθετικός στην ιστορία μας. Χρειαζόμαστε τον Αγκουέρο». Ο διεθνής Αργεντινός έχει παίξει συνολικά 141 λεπτά με πέντε συμμετοχές αυτή τη σεζόν. Δεν έχει αγωνιστεί από τις  24 Οκτωβρίου, όταν αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

Παραμένει εκτός ομάδας, σε απομόνωση, καθώς έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Παρά την απουσία του 32χρονου επιθετικού, ο Γκουαρντιόλα, αρνείται να απορρίψει τη συμβολή του θρυλικού αυτού παίκτη, στην πρόοδο της ομάδας. Ερωτηθείς εάν η Σίτι σκέφτεται να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Γκουαρντιόλα είπε με έμφαση: «Όχι».

Είναι πραγματικά εντυπωσιακές οι επιδόσεις των «πολιτών», χωρίς τον άνθρωπο που έχει πετύχει 256 γκολ σε 9,5 σεζόν στην ομάδα.  Από τις 22 Δεκεμβρίου, η Σίτι έχει σημειώσει 20 γκολ σε 7 παιχνίδια, σε αντιδιαστολή με τα 21 γκολ, στα 13 προηγούμενα. Στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει σημειώσει 10 στα 4 τελευταία ματς και έχει κρατήσει απαραβίαστη την εστία της σε 13 από τα 16 τελευταία της παιχνίδια!  η Σίτι

«Ο Σέρχιο είναι ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του και να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του, αλλά δεν είναι μαζί μας εδώ και πολύ καιρό», πρόσθεσε ο Γκουαρντιόλα. «Τον θέλουμε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να προχωρήσουμε και το έχουμε κάνει λόγω της ποιότητας που έχουμε ως ομάδα».  

A @aguerosergiokun Head 2 Head special, but which one of these two big goals gets your ✅?

Keywords
Τυχαία Θέματα