Ολυμπιακός: Προφανώς… δεν πάει πουθενά ο Ροντινέι (videos)

Γι’ ακόμα μια φορά κυκλοφόρησαν σενάρια σχετικά με πιθανή επιστροφή του Ροντινέι στην πατρίδα του, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Μποταφόγκο. Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας πραγματοποίησε καθυστερημένο χρονικά βήμα απ’ τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη, για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού στα 30 του χρόνια. Μέσα απ’ τις επιδόσεις του την περασμένη σεζόν, σ’ έναν “μπερδεμένο” ποδοσφαιρικά Ολυμπιακό

ξεπέρασε τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής και μέσα από μικρά αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, άφησε θετικό στίγμα και μάλιστα ψηφίστηκε ως μέλος της κορυφαίας ενδεκάδας του περασμένου πρωταθλήματος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rodinei De Almeida (@pretinhorodi_oficial)

Σε ό,τι αφορά τη φετινή εικόνα του “Ρόντι”, ο Βραζιλιάνος έχει δημιουργήσει ξεχωριστή χημεία με τον Φορτούνη, τον οποίο συναντάει συνήθως μπροστά του στη δεξιά πλευρά. Οι δυο τους αποτελούν σημεία αναφοράς για τον Ολυμπιακό, σε μια σεζόν που δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε ο Αντόνιο Κορδόν και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο Ροντινέι σε 19 ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 19 ματς με 2 γκολ και 3 ασίστ. Σημαντικότερο γκολ για εκείνον, αυτό που πέτυχε στη νίκη 2-1 επί της Γουέστ Χαμ στο Φάληρο στις 26 Οκτωβρίου.

Απ’ το περασμένο καλοκαίρι έχει γίνει κίνηση απ’ την πλευρά του παίκτη, ώστε ν’ αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο και να ελευθερώσει μια θέση ξένου απ’ το ρόστερ των Πειραιωτών. Αυτό σημαίνει πως ο ίδιος βλέπει ιδιαιτέρως θετικά την παραμονή του στην Ευρώπη, ενώ αν και το project του Ολυμπιακού συνάντησε εμπόδια, ο ίδιος απολαμβάνει την παραμονή του στη χώρα μας και στο ποδοσφαιρικό περιβάλλον των “ερυθρόλευκων”. Είναι ένας παίκτης πολύτιμος για τ’ αποδυτήρια, ο οποίος δίνει το δικό του ξεχωριστό χρώμα, με την αλέγκρα διάθεση του. Μάλιστα ήταν ο μοναδικός παίκτης, ο οποίος “βγήκε μπροστά” μέσω social media μετά το ιδιόμορφο ματς με τον Βόλο αναφέροντας “Στις δύσκολες στιγμές συνεχίζω ακόμη πιο δυνατός ! Πάμε!”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rodinei De Almeida (@pretinhorodi_oficial)

Ο Ροντινέι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τον Ολυμπιακό και προφανώς οι Πειραιώτες για να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με οποιονδήποτε συνομιλητή -και μάλιστα στα μέσα της σεζόν-, θα πρέπει να έχουν έτοιμη λύση, που θα μπορέσει ν’ αποδώσει στα ίδια επίπεδα με τον Ροντινέι. Το σενάριο για αποχώρηση του Ροντινέι τον προσεχή Ιανουάριο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, καθώς ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα φροντίσει να χτίσει πάνω στα δυναμικά κομμάτια του παζλ του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος δεν είναι μέλος του γκρουπ των παικτών που προβλημάτισαν με την παρουσάι του εντός και εκτός γηπέδου, οπότε προφανώς… δεν πάει πουθενά!

Keywords
Τυχαία Θέματα