Μπράιτον – Μπέρνλι 1-1: Πήρε πόντο με «ήρωα» τον Τράφορντ! (highlights)

Οι «γλάροι», έμειναν αήττητοι για δεύτερο σερί ματς και έχουν μόνο μία ήττα σε επτά ματς, αλλά τα τέσσερα από αυτά ήταν ισόπαλα και έτσι έχασαν κι άλλο έδαφος στη μάχη για την Ευρώπη.

Η Μπέρνλι, πήρε τη μόλις δεύτερη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα και παραμένει στην ουρά, αλλά ελπίζει, παραμένοντας αήττητη στη συγκεκριμένη έδρα από το 2013.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν καλύτερα στο ματς, με φάσεις των Γκούντμουντσον και Αμντουνί, αλλά η Μπράιτον γρήγορα πήρε τα ηνία, χάνοντας ευκαιρίες

με τους Γκρος, Μίλνερ, Φαν Χέκε και Νταούντ.

Οι «κλάρετς», κόντρα στη ροή του αγώνα, κατάφεραν τελικά να σκοράρουν στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας του πρώτου μέρους, όταν ο Ροντρίγκεζ τροφοδότησε αριστερά τον Οντομπέρ, ο οποίος συνέκλινε, επιχείρησε το σουτ με το δεξί και νίκησε ωραία τον Φερμπρούχεν.

Και τα 19 προηγούμενα ματς της Μπράιτον στο πρωτάθλημα, έληξαν και με τις δύο ομάδες να σκοράρουν, με αυτό να μην αποτελεί εξαίρεση, έστω και αν οι «γλάροι» κοπίασαν πολύ για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Αφού οι Μίτομα (μπήκε στο β’ ως αλλαγή), Φέργκιουσον, Ζοάο Πέδρο και Αντινγκρά δεν μπόρεσαν, στο 77′ ο Γκρος έβγαλε μία σέντρα από αριστερά και ο Αντινγκρά, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι για να διαμορφώσει το 1-1.

Η Μπράιτον, προσπάθησε για το νικητήριο γκολ, αλλά βρήκε μπροστά της έναν εκπληκτικό Τράφορντ, ο οποίος κράτησε τον πολύτιμο πόντο με σωρεία εκπληκτικών επεμβάσεων, λέγοντας μόνο στις καθυστερήσεις τρεις φορές «όχι» στον Χίνσελγουντ, αλλά κυρίως στον Μίτομα, με απίστευτη απόκρουση στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Μπράιτον (Ντε Τσέρμπι): Φερμπρούχεν – Φαν Χέκε, Μπαλεμπά (59′ Ίγκορ), Ντανκ (85′ Μπουονανότε) – Γκρος, Νταούντ (46′ Γκίλμορ), Λαλάνα (46′ Μίτομα), Μίλνερ (59′ Χίνσελγουντ) – Αντινγκρά, Ζοάο Πέδρο, Φέργκιουσον.
Μπέρνλι (Κομπανί): Τράφορντ – Βιτίνιο, Ο’ Σέι, Μπέιερ, Τέιλορ – Γκούντμουντσον (58′ Ράμζι, 79′ Ρόμπερτς), Μπέργκε, Μπράουνχιλ, Οντομπέρ (78′ Τρεζόρ) – Ροντρίγκεζ (78′ Ρέντμοντ), Αμντουνί (82′ Έκνταλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα