Ολυμπιακός: Παιχνίδι ειδικών συνθηκών για την τρίτη θέση

Η περασμένη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη για την ομάδα του Πειραιά, αρκετοί παίκτες νόσησαν με ίωση που τους προκάλεσαν κυρίως στομαχικές διαταραχές και μέχρι την τελευταία στιγμή ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει από το ιατρικό επιτελείο να ενημερωθεί για το ποιους τελικά θα έχει στη διάθεση του. Σλούκας και Φαλ είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστούν, ενώ ο Παπανικολάου και ο ΜακΚίσικ αναμένονται ετοιμοπόλεμοι.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα σε όλα αυτά τα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας που παίζει ως αδιάφορη,

σαν μόνη αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη εικόνα της είναι πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους χρησιμοποιεί περισσότερο νεαρούς παίκτες που είχαν από μηδαμινό έως καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Οι Καταλανοί είναι ξεκάθαρο πως βλέπουν αυτά τα ματς ως αγώνες προετοιμασίας ενόψει των πλέι οφ. Γίνεται συντήρηση σε βασικούς του κορμού όπως είναι ο Νικ Καλάθης ή ο Νικόλα Μίροτιτς. Ο τραυματισμός του Μπράντον Ντέιβις ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να συμβεί στην Μπαρτσελόνα ενόψει της δύσκολης συνέχειας γεγονός που θα δώσει περισσότερα λεπτά συμμετοχής στον Σμιτς.

Θα είναι ένα παιχνίδι που ξεκάθαρα θα κερδίσει εκείνος που θα έχει περισσότερη όρεξη, καθώς οι απουσίες από τη μία και η συντηρητική λογική του Γιασικεβίτσιους από την άλλη, δεν επιτρέπουν τακτικές προβλέψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα