Προγνωστικά Αγγλία: Είχε ανάγκη τη διακοπή η Χάντερσφιλντ, ποντάρισμα στο 2.66

11:54 1/4/2022 - Πηγή: Sport 24

Διακοπή ήταν και πάει και πλέον οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία για να τερματίσουν τη σεζόν. Στην Αγγλία και στην Championship γίνεται ένας κακός χαμός, ειδικά στη μάχη των playoffs και δεν αποκλείεται όλα να κριθούν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η Χάντερσφιλντ που βρίσκεται στην τέταρτη θέση και ισοβαθμεί με την τρίτη Λούτον (ματς λιγότερο) κοντράρεται με τη Χαλ (21:45 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24

) στο ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ.

Η Χαλ δείχνει από μέρους της να σώζει την κατάσταση και να διατηρεί τη συμμετοχή της και για του χρόνου στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας. Βέβαια, ο στόχος της νέας διοίκησης δεν είναι αυτός, αλλά τα playoffs και επιστροφή στην Premier League. Οι Τίγρεις έχουν δρόμο ακόμα, ωστόσο μετά από μια προβληματική σεζόν το +13 (ματς παραπάνω) από την επικίνδυνη ζώνη μπορεί να φέρει ανακούφιση. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα για τη Χαλ, με τα φεγγάρια της, αναξιόπιστη και δεν την πιάνεις εύκολα. Όλοι περιμένουν την επόμενη σεζόν όπως φαίνεται. Με τούτα και με εκείνα μετράει 5 σερί ήττες στην έδρα της στο πρωτάθλημα και με γκολ 1-9.

Η Χάντερσφιλντ από εδώ και πέρα παίζει τα ρέστα της, το ματς με τη Χαλ μέχρι το τέλος είναι αυτό που είναι πιο πολύ στα μέτρα από αυτά που θα δώσει στον δρόμο. Μόλις μια ήττα στα δέκα τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος. Έδειχνε μια πτώση πάντως η φιλοξενούμενη το τελευταίο διάστημα και πήγε στη διακοπή με σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη (0-1-3) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έδειχνε να έχει πελαγώσει και να έχει κολλήσει δημιουργικά. Η διακοπή ήρθε σ’ ένα καθοριστικό και σωστό σημείο ώστε όλοι να πάρουν ανάσες και να μην ακολουθήσει η κάτω βόλτα. Άπαντες παραμένουν αισιόδοξοι για τη συνέχεια, ενώ δεν υπάρχουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Χαλ πάει στον αυτόματο πιλότο, περιμένει να τελειώσει η σεζόν, δεν κερδίζει ούτε εντός έδρας πλέον, πιο απελευθερωμένα παίζει εκτός έδρας. Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο για τη Χάντερσφιλντ που είχε μεγάλη ανάγκη από ανάσες. Συν τοις άλλοις μετράει και τρεις σερί νίκες κόντρα στις Τίγρεις με γκολ 7-1. Στο 2.66 που κυκλοφορεί το διπλό μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Χαλ - Χάντερσφιλντ: 2 (απόδοση 2.66), 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα