Μεντβέντεφ: “Δεν σκεφτόμουν το Νο1 – Ήμουν κουρασμένος”

10:46 1/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Στην κούραση και σε μια αδικαιολόγητη ζαλάδα, απέδωσε τα αίτια της μέτριας εμφάνισής του στον προημιτελικό κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτς ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος ηττήθηκε στα δύο σετ από τον κάτοχο του τίτλου στο Μαϊάμι και έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα ικανοποίησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος συνεχίζει το ιστορικό του ρεκόρ στο Νο1 της ATP Rankings (363+ εβδομάδες).

Μετά τον αποκλεισμό

του στο Masters της Φλόριντα, ο Μεντβέντεφ αποκάλυψε ότι δεν ένιωθε καλά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέσα στο court αντιμετώπισε ζαλάδες και σωματική κούραση.

Επίσης, ξεκαθάρισε πως το Νο1 δεν ήταν στο μυαλό του και το πιο σημαντικό διακύβευμα του ματς ήταν η πρόκριση στα ημιτελικά.

“Για μένα ήταν πιο σημαντικό απλά να κερδίσω το ματς, παρά να γίνει το Νο1 κερδίζοντας τον αγώνα. Το έβλεπα περισσότερο ως μπόνους. Οπότε, δεν πιστεύω οτι ήμουν σφιγμένος εξαιτίας αυτού. Έχω παίξει πολλά ματς υπό πίεση και δεν ήταν κάτι καινούργιο για μένα. Δεν πιστεύω ότι το άγχος έπαιξε ρόλο σε αυτή την ήττα.

“Σε όλο το παιχνίδι δεν αισθανόμουν στα καλύτερά μου. Μερικές φορές συμβαίνει αυτό. Δεν ξέρω τον ακριβή λόγο. Ίσως ήταν η ζέστη. Αλλά αισθανόμουν πολύ ζαλισμένος, κουρασμένος. Δυσκολευόμουν να σερβίρω. Στα αποδυτήρια μετά, είχα πολλές κράμπες οπότε σωματικά δεν ήταν εύκολο. Όμως, την ίδια στιγμή, είναι μέρος του παιχνιδιού” είπε ο Μεντβέντεφ που στρέφει το ενδιαφέρον του στη χωμάτινη σεζόν, εκεί όπου θα προσπαθήσει να ανακτήσει το Νο1 του κόσμου από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Μεντβέντεφ έχει να υπερασπιστεί 790 βαθμούς στην clay court season με καλύτερα αποτελέσματα τον ημιτελικό στο Μόντε Κάρλο (180), τον τελικό στη Βαρκελώνη (150) και τον προημιτελικό στο Roland Garros (360). Την ίδια στιγμή, ο Νόλε έχει να υπερασπιστεί 3190 βαθμούς.

“Eίμαι χαρούμενος με την παρουσία μου στο Μαϊάμι. Είμαι στη σωστή κατεύθυνση οπότε αυτό είναι καλό” είπε ολοκληρώνοντας την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του ο 26χρονος Ρώσος.

ATP MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Μεντβέντεφ: “Δεν σκεφτόμουν το Νο1 – Ήμουν κουρασμένος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα